Pestiek! Dr. Benke Barnabás ügyvéddel milyenek a tapasztalataitok? Ajánlanátok?
Ha email - ben keresnél meg egy üggyel, én sem válaszolnék.
Maximum annyit, hogy megadnám az irodám elérhetőségét, hogy egyeztessünk időpontot (én így szoktam).
Kérjél időpontot telefonon (de ezt lehet email - ben is), ha jogi segítséget szeretnél.
Ne emailben várj megoldást egy jogi problémára, mert magára valamit is adó ügyvéd kolléga ilyet nem csinál.
egy ügyvéd
Drága barátom! A megadott elérhetőségei közül telefonon túl hosszadalmas lett volna taglalni az ügyet, a csigaposta pedig lassú és körülményes. Azért kerestem meg e-mailben, hogy amennyiben vállalja az ügyet, ezt jelezze vissza és akkor természetesen megbeszélhetjük a személyes egyeztetés időpontját.
Egy ügyfél :)
Akkor még egyszer, hogy világos legyen!
A megadott elérhetőségek egy ügyvédnél Időpontkérésre szolgálnak.
És Nem többre.
Ha valaki nem válaszol egy e-mail-re több oka is lehet, nemcsak az hogy válaszra sem méltat. Lehet hogy beteg, szabadságon van, vagy netán nem ment át a levél valami miatt. Erre is kell gondolni.
Nekem pl. válaszolt, és iratokat is kért az ügyemmel kapcsolatosan. Nem szabad túl gyorsan leírni, megítélni valakit.
Miért nem ajánlaná valaki?
Mi a baj vele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!