Mik a tapasztalataitok a lakhatási támogatással (lakóhelyedtől 100 km)?
Sziasztok!
Ismertek olyan személyt, aki igénybe vette a lakhatási támogatást, amely akkor jár, ha a lakóhelyedtől min. 100 km-re találtál munkát?
Érdekelne a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban.
Most veszítettem el a munkám, úgy néz ki a páromé is meg fog szűnni.
Fiatalok vagyunk, rugalmasak, s szívesen költöznénk, ha távolabb adódna munka.
Én nem így gondolom!:)
Ha olyan megyében laksz, ahol nincs munkalehetőség, akkor miből élsz meg?Mire építesz jövőt?
Teljesen mindegy, hogy milyen végzettsége van az embernek, ha nincs ismeretséged, akkor felejtős.
Szülők sem tudnak minket támogatni semmiben. Nem hiszem, hogy az helyben topogás jobb lenne.
Az első válasza szerintem egy nagy hülyeség.......
Nincs azzal semmi gond, ha valaki rugalmas, és egy munka kedvéért akár az ország város másik végére költözik szerintem....miért ne? Főleg, hogy fiatalok vagytok.
Hasonló cipőben járok én is, nemrég költöztem a lakhelyemtől 180km-re munka miatt, én is fiatal vagyok kötetlen, nincs okom rá hogy ne vállaljam be...
Megpályáztam a lakhatási támogatást, egyelőre még folyamatban az elbírálás.
Engem is érdekelnének tapasztalatok, én sajnos olyanokat hallottam eddig, hogy nem nagyon szokták megadni..
Sziasztok!
Én megkaptam, de nem egyszerű. Viszont megéri nekem eddig 6 hónapra 600.000 Ft-t fizettek ki. Vkinek kérdése van privátban írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!