Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A DAS jogvédő szervezetről...

A DAS jogvédő szervezetről milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Tényleg profik és rájuk lehet bízni komolyabb ügyeket is vagy csak pénzbeszedő hely inkább?

Én csak most hallottam először, végül is az elv alapján akár lehet jó is, de szívesen vennék véleményeket.

2017. máj. 8. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem jogvédő szervezet, uram isten! Nagyon jók egyébként, bármilyen problémád akad, segítenek. Kamionosként én náluk vagyok, munkahelyi ki nem fizetést már elintéztek nekem. Ilyenen nem éri meg spórolni. Bár munkakörtől függ, hogy megéri-e neked vagy sem. Nekem, mint kamionosnak nagyon megéri, mert bármi gond van, segítenek.
2017. máj. 8. 18:19
 2/2 A kérdező kommentje:
oké köszi de én nem csak autós jogi ügyekre gondolok. akkor félreértettem h ők abszolút mindenfajta jogi dologban benne vannak, legyen az polgári per vagy adásvételi, bármi? én úgy értettem h csak autós jogvédőként indultak, de mára már nem csak azok. aztán nem tudom ...
2017. máj. 8. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!