Garancia pénzvisszafizetes?
Üdv!
Vásároltam 4 hónapja egy háromszög talpú rezgőcsiszolót az egyik nagyáruházban.
Tartozékként kaptam vele 3 tépőzáras csiszoló vásznat.
Ezek elhasználódását követően már nem kaptam hozzá másikat. A termék kint van a polcon, árulják a mai napig, de kopó, fogyó tartozékot már nem biztosítanak hozzá. Utazás során Magyarországon legalább 5 áruház polcán kerestem, de még Lengyelországban is 2 üzletben. A terméket árulják tartozékot nem.
Így számomra használhatatlan az eszköz.
A minőségével szintén problémám van, középen teljesen lekopott a műanyag tépőzár, így nem rögzíti megfelelően az utólag méretre vágott excenter csiszolóra való tépőzáras vasznat.
Minden képpen vissza akarom kapni az árát, vagy levásárolni másik termékre.
Van-e rá lehetőségem?
Előre is köszönöm!
Habár késő válasz, lehet tudok segíteni: Uniós szabály alapján a termék megérkezésétől 14 napig bármilyen oknál fogva vissza kell fizetniük a termék árát, ha te azt kéred. Persze csak akkor, ha eredeti, újra eladható állapotban van a termék.
De mivel már több hónapja nálad van, ezért csak a boltnál tudsz érdeklődni az ügyfélszolgálatnál. Próbáld meg őket felhívni, hogy mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!