Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha úgy ítélik, hogy az én...

Ha úgy ítélik, hogy az én hibám miatt ment tönkre a cipő, írhatok a panaszkönyvbe?

Figyelt kérdés
Elküldték kivizsgálásra, amikor visszavittem az eladó azt mondta max levásárlásra számíthatok, pénzvisszafizetésre nem. Alárírtam, hogy pénzvisszafizetés. Viszont máshol meg azt olvastam, ha az ő hibájuk nem kötelezhetnek levásárlásra, maximum felajánlhatják mint lehetőséget. Akkor hogy is van ez? Még sose írtam a vásárlók könyvébe, ha azt mondják ''nem megfelelő használat miatt, az én hibámból ment tönkre'' írhatok bele valamit? 1 hete volt meg. Az anyag amivel a cipő be van vonva magától elkezdett ''lehámlani''. Nem kopik, hámlik! Akciósan volt 20 ezer, az eladó szerint bőr, de én nem hinném hogy az így tönkre tud menni. Komolyan kínaiba jobbat veszek.

2017. ápr. 12. 22:07
 1/10 A kérdező kommentje:
Nagyon csalódott vagyok, nem szeretném ennyiben hagyni. Fogyasztóvédelemre nincs pénzem.
2017. ápr. 12. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tulajdonképpen megtehetik hogy rádfogják és szevasz pedig ha belegondolsz egy rendes minőségi cipőt a legrosszabb, alkalmatlanabb használat mellet se tudod egy hét alatt tönkrevágni de vétesz egy kis hibát az amúgy is gagyi cipővel és ők mossák kezeik.
2017. ápr. 12. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Irj csak, en is ezt tettem!! Egy heten belul jott a telefon az uzletvezetotol, hogy felulvizsgaltak a panaszom megegyszer es igazat adnak, mehet a penzert :)))) pedig eloszor nekem is azt mondtak, a nem megfelelo hordas miatt ment tonkre...
2017. ápr. 12. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
*mehetek
2017. ápr. 12. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm járt így. Visszavitte, mert szakadt az anyag 1-2 alkalom után. Elküldték független szakértőhöz, aki papíron megállapította hogy nincs baja. Felemelt hangnemben közölte az üzletvezetővel hogy ott a szakadás, majd miután ennek hatására a többi vásárló is meggyőződött saját szemével hogy valóban szakadt a vadonat új cipő, levásárolhatta. Katasztrófa.

Régen jó volt ez az üzletlánc, de az utóbbi években nagyon silány minőségű termékeket dobnak piacra, pedig az egyik legelterjedtebb cipőbolt hazánkban.

2017. ápr. 12. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 és kérdező hol vásároltatok (#5-nek persze az ismerőse)? Csak mert 2x meggondolom akkor, hogy menjek-e oda.
2017. ápr. 13. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Kértél szakértői véleményt?- cipészetbe be kell sétálni és megérdeklődni!

Ott megmondják hogy ez kérem bőrből van, vagy nem. Ami be van vonva valamivel az általában textil, maximum a bélés bőr! Adtak vásárlói tájékoztatót? Összetétel le volt benne írva és az ápolás?

Amúgy sima ügy, szépen szólsz a Fogyasztóvédelemnek! Ők kivizsgálják az ügyet, a kedves kereskedőnek meg a luk is összeszűkül a valagán, ha ezt közlöd vele :D

(Cipőipari végzettségem van).

2017. ápr. 13. 12:21
 8/10 anonim ***** válasza:

és miből gondolod, hogy egy bejelentés a Fogyasztóvédelemnél pénzbe kerül?

csak időbe kerül. Szólni kell!

2017. ápr. 13. 12:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Meg fogom mutatni egy cipésznek. Én arra gondolok, hogy mivel leárazva vettem és ez volt az utolsó darab már régóta tárolhatták. Nem lehet, hogy az anyag idővel elengedett és ezért mondta fel a szolgálatot?

Én úgy tudom a fogyasztóvédelmi kivizsgálás nekem pénzbe kerül, ha a kereskedő javára dönt.

2017. ápr. 14. 12:34
 10/10 anonim ***** válasza:

De!

Meg a ragasztó is megsárgul, elengedhet.

Persze! Vidd cipészhez. Rádsóztak valamit, ami nincs hordható állapotban.

2017. ápr. 15. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!