Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan bizonyítja egy férfi...

Hogyan bizonyítja egy férfi ha nem történt erőszak?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés, de megtörtént események alapján ( nem velem történt ).

Egy férfi és egy nő lefekszik egymással, mindketten részegek, csak élvezni akarják. Másnap a nő zsarolni próbálja a férfit, mivel nem sikerül, nemi erőszak miatt tesz feljelentést. Ő tudja bizonyítani hogy lefeküdtek és ő azt állítja hogy a férfi részegen megerőszakolta. Kimutatható az alkohol, illetve a szex. A férfinek csak a szava van ( ha túl részeg volt, még az se biztos hogy mindenre emlékszik ).

A férfi hogy bizonyíthatja ártatlanságát?

2017. nov. 17. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Nem neki kell, hanem a nőnek, hogy megerőszakolták.

Be is bna ha úgy lenne, ahogy írod.

2017. nov. 17. 00:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ez van.
2017. nov. 17. 00:39
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Sehogy. Nem kell neki bizonygatnia. Az erőszak mindaddig meg nem történt, míg ennek ellenkezőjét be nem bizonyítják.
2017. nov. 17. 05:06
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

A vád elég ahhoz, hogy a férfit tönkretegyék, ha 3 év múlva egy jellegtelen ítéletben fel is mentik, amiről úgyse tud majd senki az érintetten kívül. Nem is érdekel senkit.

Ha elviszik a szomszédok vagy kollégák szeme láttára a rendőrök, máris ugrott a reputáció és munkahely.

Ha kitudódik a környezetében, máris elítélik és ezt nem mossa le róla semmi. Az emberek erőszaktevőként fogják kezelni.

Nő sosem lehet erőszaktevő vagy felbújtó a társadalom szemében, azt csak férfi követheti el nő vagy másik férfi sérelmére.

A közönséget nem érdekli az ártatlanság vélelme, ha nő az áldozat, mindegy hogy mikor történt az eset és mi rá a bizonyíték. Nő mondja = igaz (lásd az egyre több megvádolt sztárt). Ha ismert ember, azonnal vége a karrierjének, akár védekezik, akár nem.

Kb ennyi joga van egy férfinak.

Az említett eset alapján a nő azt mondja hogy a férfi leitatta, rosszul lett, ellenkezett, de a férfi felvitte magához és onnan nem emlékszik semmire. Előkerül hat barátnő, akik mindent megerősítenek. A férfi megy előzetesbe, a munkájának annyi, barátai elhagyják, a lakóhelyén kiutálják, majd pár év múlva talán felmentik, de inkább kap pár évet.

Ha megvádol egy nő, cseszheted.

2017. nov. 17. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Engem mikor az exem megerőszakolt, minden ponton támadott a kihallgató, végül lebeszélt a feljelentésről.

Csak egyszer vágott pofon, és a hajamat tépte, de nem volt több külsérelmi nyom, így"nem volt megalapozott a vád"

2017. nov. 17. 12:26
 6/8 oktáviánusz válasza:
100%
Nem egy kellemes dolog, nekem volt benne részem. 3-man voltunk egy szobában 2 fiú egy lány. Ittasak voltunk elaludtunk, de láttam h egy idő után felébredtek és elkezdték egymást falni, ígyhát leléptem. Csakhogy a lánynak kiderült volt palija, és ez az ember akivel enyelgett egy barátjuk volt. Így rámfogták az egészet, h én a lány akarata ellenére tettem dolgokat. Így volt egy "tanú" ellenem. Másnap az egész rokonságuk hajtóvadászatot indított ellenem, kaptam is egy verést, hiába meséltem el az én verziómat. Rá egy hétre persze kiderült minden, de bocsánatot senki nem kért azóta se. Sőt látom felőlük a megvető pillantásokat.
2017. nov. 17. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Normális jogállamban SEMMILYEN BŰNCSELEKMÉNYNÉL nem neked kell bebizonyítani, hogy te vagy ártatlan, hanem a vádló(k)nak azt, hogy te vagy bűnös.

Ez így működik gyilkosságnál, lopásbál, nemi erőszaknál, rablásnál, csalásnál, bárhol! A nemi erőszak nem különb ebben a többitől és nem is szabad annak lennie.

2017. nov. 17. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Változás akkor lenne, ha a mentősöket megvádoló lány is letöltendő büntetést kapna ha bebizonyosodik a hamis vád.
2017. nov. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!