Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Igaz az hogy csak azzal...

Igaz az hogy csak azzal foglalkozik a törvény ha egy férfi erőszakol meg egy nőt, de azzal már nem törődnek hogy egy vagy több nő erőszakol meg egy férfit?

Figyelt kérdés
Valami olyasmit olvastam vagy hallottam pár évvel ezelőtt hogy nincs olyan törvény ami alapján megbüntetnék a nőket ha férfiakat erőszakolnak... Igaz ez? Ha engem elkapna pár nő ismerősöm és akaratom ellenére magukévá tennének, nem foglalkoznának velem a rendőrségen, nem jelenthetném fel őket, de ha én tenném velük ezt akkor ők már feljelenthetnének?

2015. febr. 28. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%

nagyon humoros vagy!

A legtöbb pasi kész lenne könyörögni és/vagy fizetni érte hogy egy csoport nő megerőszakolja :D nem hogy még feljelentsék :D

2015. febr. 28. 11:01
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem igaz.

A törvény a beleegyezés nélküli szexuális aktust bünteti, így mindenre kiterjed.

2015. febr. 28. 11:01
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem igaz.
2015. febr. 28. 11:12
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem igaz.

Első!

Nem tudom mit szólnál, ha egy csoport gombás, elhízott, térdigérő mellű nő elkapna...:)

2015. febr. 28. 11:16
 5/13 anonim ***** válasza:
4%
4: na mert a tipikus erőszakolók azok pont a gombás, elhízott, sörhasú férfiak szoktak lenni :D
2015. febr. 28. 11:20
 6/13 A kérdező kommentje:

#1 Részben egyet értek veled...

#4-es megelőzött, mert én is ezt akartam írni... :D ha ilyen Szabó Zsófi/Sarka Kata/Gombos Edina kaliberű csajok kötöznének ki és másznának rám, az ellen én sem ellenkeznék, ugyanakkor ha a padödő tenné ugyan ezt akkor tuti mennék a rendőrségre...

2015. febr. 28. 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:
11%
Szegény férfiak, megerőszakolják őket a nők!!! :D
2015. febr. 28. 11:34
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem az a baj hogy megerőszakolnak, hanem az hogy felcsatolhatóssal seggbe... :)
2015. febr. 28. 12:25
 9/13 anonim ***** válasza:
39%
Engem miért nem találnak meg soha az ilyen megerőszakoló női bandák? :D
2015. febr. 28. 13:18
 10/13 anonim ***** válasza:

haha pont itt az oldalon olvastam vmikor, h egy fiut az exbaratnoje kikotozte bilincsekkel az agyhoz, aztan bejott a baratnoje, es bosszubol mupeniszekkel, meg kulonbozo targyakkal jol se-g-g-be eroszakoltak a fiut...ugy tunt, h nem tetszett neki tulzottan :D lol

...meg sztem masnak sem tetszene tulzottan....ugy, h ban ilyen, es sztem buntetik is, de nem vagyok benne biztos.

2015. febr. 28. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!