Igaz az hogy csak azzal foglalkozik a törvény ha egy férfi erőszakol meg egy nőt, de azzal már nem törődnek hogy egy vagy több nő erőszakol meg egy férfit?
nagyon humoros vagy!
A legtöbb pasi kész lenne könyörögni és/vagy fizetni érte hogy egy csoport nő megerőszakolja :D nem hogy még feljelentsék :D
Nem igaz.
A törvény a beleegyezés nélküli szexuális aktust bünteti, így mindenre kiterjed.
Nem igaz.
Első!
Nem tudom mit szólnál, ha egy csoport gombás, elhízott, térdigérő mellű nő elkapna...:)
#1 Részben egyet értek veled...
#4-es megelőzött, mert én is ezt akartam írni... :D ha ilyen Szabó Zsófi/Sarka Kata/Gombos Edina kaliberű csajok kötöznének ki és másznának rám, az ellen én sem ellenkeznék, ugyanakkor ha a padödő tenné ugyan ezt akkor tuti mennék a rendőrségre...
haha pont itt az oldalon olvastam vmikor, h egy fiut az exbaratnoje kikotozte bilincsekkel az agyhoz, aztan bejott a baratnoje, es bosszubol mupeniszekkel, meg kulonbozo targyakkal jol se-g-g-be eroszakoltak a fiut...ugy tunt, h nem tetszett neki tulzottan :D lol
...meg sztem masnak sem tetszene tulzottan....ugy, h ban ilyen, es sztem buntetik is, de nem vagyok benne biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!