Az orvos megszegte az orvosi titoktártást?
A nagyanyád nem a kórháztól tudott meg minden részletet, hanem az édesanyádtól!
Mivel szeret fecsegni és beletúrni az orrát mindenbe, nem tudott hallgatni. Viszont azt nem akarta elárulni, hogy valójában kitől tud a dolgaidról.
Ezért találta ki ezt a történetet, hogy "a kórház őt felhívta". Ilyen nincs! A kórházban ezt nem csinálják, nincs is erre idejük, és tudják, hogy ez kirúgással jár!
Nyugodtan érdeklődj a kórházban, az biztos, hogy senki nem telefonált a nagyanyádnak!
Én inkább kifaggatnám édesanyádat, hogy miért kellett elmondani a magánügyedet a nagyanyádnak, majd figyelmeztetném, hogy a nagyanyád az ilyen személyes információkkal visszaél.
Egyébként, mindezt tapasztalatból tudom, mert az én édesanyám és a nagyanyám ugyanilyenek voltak!
Megkértem édesanyámat, hogy ne mondja el a nagyanyámnak, hogy aranyér műtétre megyek. Édesanyám nem bírta ki, hogy ne mondja el a nagyanyámnak...
A nagyanyám alig várta, hogy elmondja az összes rokonnak és együtt kinevettek, piszkáltak, megaláztak.
Édesanyám egy ideig hazudott, hogy nem ő mondta el...
Végül bevallotta, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!