A vegrehajto a noveremen probalja behajtani a tartozasom, ehhez van joga? En kulfoldon elek.
Persze, mi is lefutottuk ezt a kört.
Nagybátyám tartozását rajtunk hajtották be.
Nem, a házat nem vitték, mert az a mi tulajdonunk, neki semmi köze nem volt hozzá, de a aminek az adásvételijén az ő neve szerepelt, tévé, hűtő, autó stb., ezeket pl. elvitték.
De TE miért nem fizeted a tartozásodat? Én a nővéred helyében agyonütnélek, ha a te sz.arságaiddal kéne foglalkoznom.
Idióta!
Itt szépen leírják azt, amit írtam.
Ha én tartozok és bejelentkezek apámhoz(akinek a nevén van a lakás), akkor ők rohadtul nem vihetik el otthonról a konyhaszekrényt, se a lábtörlőt, hanem csak azt, amiről ők tudják bizonyítani, hogy az enyém.
Ennyi.
16, elég, ha feltételezhetően a tiéd.
Lefoglalni az adós birtokában, őrizetében levő vagy más olyan ingóságot lehet, amelyről valószínűsíthető, hogy az adós tulajdonában van.
(2) Nem lehet lefoglalni az adós birtokában, őrizetében levő ingóságot, ha a rajta levő jelből vagy más körülményből minden bizonyítás nélkül kétségtelenül megállapítható, hogy az ingóság nincs az adós tulajdonában.
Jó, és szerinted miről feltételezhető? :D
A hűtőszekrény vagy a fültisztító pálcika?
Fogadd el, hogy full hülyét csináltál magadból :D
18, mindenről, kivéve 2. pont.
Szánalmas bolond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!