Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Neten zaklató pedofillal...

Neten zaklató pedofillal tényleg nem lehet kezdeni semmit?

Figyelt kérdés

Facebook megosztásban láttam,hogy egy 27 éves srác messengeren levelezik 10-12 éves kislányokkal és arra kíváncsi hogy milyen bugyi van rajtuk,stb.

A szülők már tettek feljelentést nem is egyszer,de érdemi változás nem történik,amíg nem történik erőszak.

A srácnak az ismerősei közt kizárólag kislányok voltak és több lányt is zaklatott verbálisan.

Ráadásul a barom a saját nevével regisztrált fel.

Áotalános iskolában az én osztálytársam volt,onnan tudom. Ott sem volt 100-as.

Azóta törölte magát. Ilyen "embereket" hogyan lehet lebuktatni?

Hatóság sem foglalkozik vele. szörnyű.

2017. okt. 22. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Semmit. Ezért kéne inkább a szülőknek normálisnak lenni és nem engedni egy 10-12 éves gyereknek hogy facebookja legyen.
2017. okt. 22. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
23%

Miért, első, ha 14-15 évessel csinálja ezt, az már oké? Az jogos, hogy a szülőknek is van felelőssége, de ezt a barmot ez sem menti fel.

Egyébként ha apa lennék, és az én lányomnál is bepróbálkozna, tuti megkeresném a fazont. Attól függetlenül is, hogy gyermekek szexuális zaklatására van bűnvádi eljárás, ez hülyeség, hogy csak akkor tudnak lépni, ha meg is erőszakolja a kislányokat.

2017. okt. 22. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Tudnának tenni, ha tényleg akarnának. A FB együttműködésével egy háromszögelés megoldaná a problémát. Hiába törölte magát, a FB adatbázisában benne van. Elsősorban a szülő a hibás: minek engedi a kölykét netezni? Nekik még Barbie-zni kellene. De persze szerintem itt a FB is jócskán a hibás: nem kellene annyira betartaniuk az adatvédelmet (mármint ilyen esetekben). Bezzeg, ha valaki zsidózik, azt megbüntetik... A komoly veszélyt viszont védik.
2017. okt. 22. 12:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Valamelyik vasutas FB csoportban volt ez, én is láttam, de elvileg már sok embernél kihúzta a gyufát, szóval ha nem is a hatóságok, szerintem csak idő kérdése, hogy valaki más kapja el.
2017. okt. 23. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Zaklatás miatt lehet feljelentést tenni.
2017. okt. 23. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!