Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fontos! 1év felfüggesztés...

Fontos! 1év felfüggesztés alatt a barátom megint lopott. Mit kaphat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 11:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
51%
Az a baj, hogy sajnos nagyon enyhék az ítéletek. Van akinek már a tizenikszedik büntetésének is pénzbírságot adnak. Remélem leültetik a csávót, meg a többit is.
2010. jún. 4. 07:53
 22/36 anonim válasza:
68%

Ejj, kedves kérdező!

Téged nem érint rosszul, hogy a "barátod" ismét lopott?

Te hogy állsz ezzel a beszerzési formával?

Ellenzed, tűröd, vagy teszed is?

Én spec. utazok a tolvajokra, legyen az kiskertből zöldség, vagy autó. Azok könyörögnek, hogy zárják őket be végre.

2010. jún. 4. 08:20
 23/36 anonim ***** válasza:

a szerelem vak.

felfugg alatt ha 20e felett lopsz, borton vagy penzbirsag. De hercehurca mindenkepp.

2010. jún. 4. 08:54
 24/36 anonim válasza:
69%
Remélem ülni fog... Nem nagyon igényeljük a jelenlétét... Az már más, hogy mi fogjuk odabent is eltartani.
2010. jún. 4. 10:16
 25/36 anonim válasza:
Hát az biztos h súlyosabbat fog kapni mert már egyszer volt ez miatt kapott felfüggesztést akk az előzőnél sztem szigorúbbat fog kapni. És lehetséges hogy börtönbüntetés fog kapni és pénzbírságot bár előzőleg kb mennyi értékben lopott?
2010. jún. 5. 10:20
 26/36 anonim ***** válasza:

nem fog kapni letöltendő börtönt 35 ezerért ...

bár amennyire a feje tetjén van minden, a frász se tudja, látod hivatali vesztegetést meg sokkal súlyosabbakat meg lehet úszni pénzbüntetéssel, aztán képesek egy 35 ezres lopásért meg letöltendőt adni ... ez attól is függ hol, melyik bíróság az, mert bizony nagyon függ az adott bíróság gyakorlatától, sajnos ebben sincs egység az ország területén.

Én azt mondom, teljesen kiszámíthatatlan ugyan, de olyan határeset a dolog .... na meg tudni kéne mi az előző ami miatt felfüggesztettet kapott

2010. jún. 5. 10:44
 27/36 anonim ***** válasza:
fizesse vissza a 3500 Ft. -ot és igy talán megúszhatja. kérdezzen meg 1 ügyvédet.
2010. jún. 5. 12:53
 28/36 anonim ***** válasza:
bocsi 35ezer ft. már összeg. fizesse vissza , ha részletben is, akkor enyhébb lesz a büntetése.
2010. jún. 5. 12:54
 29/36 anonim válasza:
52%

Előre is elnézést kérek őszinteségemért!!!

De maximálisan egyetértek azzal,aki levágná annak a kezét, aki lopott.Engem sajnos nem rég lehúztak anyagilag, életemben először megtanultam GYÜLÖLNI, pedig egy vidám ember vagyok.Nem jó gyülölködve élni.

Való igaz, hogy nézz magadba, állj szembe a tükörrel, és mond ki magadnak hangosan, hogy VALÓBAN EZ A FÉRFI KELL NEKEM???

Megdöbbennél a saját válaszodtól.Ezt hidd el nekem.Ha csak nem vagy TE is benne a lopásban.

Szüleid büszkék rád? Ne lázadj az érzésed ellen, hiszen tanuld meg, csak saját magadra számíthatsz az életed folyamán.Nem kell neked ez a hülye kis nyikhaj tolvajlegény. Takarodjon mindegyik a jó édes anyjába, és akkor finoman fogalmaztam.

GONDOLKOZZ...

2010. jún. 5. 12:56
 30/36 anonim ***** válasza:
megváltozni nem fog, legközelebb súlyosabb bűncselekményt fog elkövetni. gondold át akarsz-e 1 ilyen ember mellett élni.
2010. jún. 5. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!