Fontos! 1év felfüggesztés alatt a barátom megint lopott. Mit kaphat?
Ejj, kedves kérdező!
Téged nem érint rosszul, hogy a "barátod" ismét lopott?
Te hogy állsz ezzel a beszerzési formával?
Ellenzed, tűröd, vagy teszed is?
Én spec. utazok a tolvajokra, legyen az kiskertből zöldség, vagy autó. Azok könyörögnek, hogy zárják őket be végre.
a szerelem vak.
felfugg alatt ha 20e felett lopsz, borton vagy penzbirsag. De hercehurca mindenkepp.
nem fog kapni letöltendő börtönt 35 ezerért ...
bár amennyire a feje tetjén van minden, a frász se tudja, látod hivatali vesztegetést meg sokkal súlyosabbakat meg lehet úszni pénzbüntetéssel, aztán képesek egy 35 ezres lopásért meg letöltendőt adni ... ez attól is függ hol, melyik bíróság az, mert bizony nagyon függ az adott bíróság gyakorlatától, sajnos ebben sincs egység az ország területén.
Én azt mondom, teljesen kiszámíthatatlan ugyan, de olyan határeset a dolog .... na meg tudni kéne mi az előző ami miatt felfüggesztettet kapott
Előre is elnézést kérek őszinteségemért!!!
De maximálisan egyetértek azzal,aki levágná annak a kezét, aki lopott.Engem sajnos nem rég lehúztak anyagilag, életemben először megtanultam GYÜLÖLNI, pedig egy vidám ember vagyok.Nem jó gyülölködve élni.
Való igaz, hogy nézz magadba, állj szembe a tükörrel, és mond ki magadnak hangosan, hogy VALÓBAN EZ A FÉRFI KELL NEKEM???
Megdöbbennél a saját válaszodtól.Ezt hidd el nekem.Ha csak nem vagy TE is benne a lopásban.
Szüleid büszkék rád? Ne lázadj az érzésed ellen, hiszen tanuld meg, csak saját magadra számíthatsz az életed folyamán.Nem kell neked ez a hülye kis nyikhaj tolvajlegény. Takarodjon mindegyik a jó édes anyjába, és akkor finoman fogalmaztam.
GONDOLKOZZ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!