Fontos! 1év felfüggesztés alatt a barátom megint lopott. Mit kaphat?
Akkor szerintem jót fog tenni neki, hogy tud egy kicsit gondolkozni.
2 évet kaphat.
Próbára bocsátás vagy felfüggesztett börtönbüntetés? Mivel te egyiket se pontosan írtad le, ezért jó lenne, ha leírnád, PONTOSAN miről van szó.
Mellesleg... nem kéne lopni. Ha tőlem lopta volna, én tutira darabjaira tördeltem volna.
Azon elgondolkodtál már milyen élet vár egy ilyen fickó mellett rád????
Netalán még gyereket is szülsz neki és azzal együtt jártok beszélőre???
Ha van egy kis eszed, keress olyan férfit, aki tisztességesen dolgozik.
Épp a minap beszéltük a férjemmel, hogy visszavezetnénk azt a büntetést, ha valaki lop, vágják le a kezét. Legközelebb már meggondolná. Meg egyébként is felháborító, hogy amíg valaki megdolgozik bármiért is, hogy jön ahhoz egy semmirekellő tolvaj, hogy elvegye????
Emelje fel a lusta seggét és menjen el dolgozni. Más is ezt teszi. Nem beszélve arról, hogy akit megloptak, lehet hitelre vette a dolgait és neki azután is fizetnie kell, hogy már nincs meg a termék. Vagy becsülettel összerakta a kis pénzét, és jön egy ilyen ember, aki minden gátlás nélkül elveszi tőle. Hát az én szemembe az ilyen nem ember. De a politikusok sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!