Én is tehetek feljelentést?
Anyut bántalmazták.Elesett, eltörött a lapockája.
A rendőrnő, aki kin volt azt mondta akkor tehet feljelentést, ha megvannak a vizsgálati eredmények.Ha nem lenne már ilyen idős, és nem lenne ennyi belgyógyászati gondja, megműtötték volna.
Ilyen esetben mindegy hogy ő vagy én teszem a feljelentést?
Nem tudom ő mikor lesz olyan állapotban, hogy bemenjen a rendőr kapitányságra, ami Monoron van.Vonattal busszal kelkl(ene)menni.
Van tanu is, egy kedves hölgy, aki segített neki az utcán.Beszéltem vele.Megköszöntem a segítségét.
Azt mondta szoljak, ha szükség van rá, jön tanuskodni, sőt, még az ismerteségi körében is vannak, akik tudnának segíteni, ha jogi dologgal kapcsolatban kell valami.
Egyáltalán mi ennek a menete?
Köszi a válaszokat.
Nem kell várni semmire, ha nincs meg az orvosi papír attól még nyugodtan fel lehet jelenteni, nem kerül egy fillérbe sem.
Csak bemész egy rendőrkapitányságra és annyit szólsz
feljelentést akarok tenni, bántalmazásért vagy ha bántották igazán lehetne annyi eszed hogy ez NEM KÉRDÉS!
Fel kell jelenteni nyugodtan! A másikat megidézik ujjlenyomatot vesznek tőle lefotózzák, és a perköltséget a vesztes azaz a bántalmazó fogja fizetni, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!