Azért ez nagyon durva, hogy olyanokat írnak fel közterekre, amiket itt le sem írhatok, mert kitiltanának a GYK-ról, nem?
És ezeket fényes nappal gyerekek látják. Én nem szeretem Orbánt, és a plakáttörvényt is szemét dolognak tartottam, de komolyan mondom, hogy most azt kívánom hozzanak még egy durvább plakáttörvényt, amivel az ilyesmiket ki lehet zárni. Remélem ezért börtön is jár majd, ha még folytatják. Egyébként meg miféle ovódás viselkedés ez? És egyébként tényleg az lesz a vége, hogy most jól kidühöngi magát Simicska, aztán majd betiltják és kap a nyakába egy még durvább plakáttörvényt. Maga alatt vágja a fát.
"A kormany napi szinten lèp át minden normális határt"
te is biztos vagyok benne, hogy átlépsz sok határt, sok átlag ember, az asszony, a gyerek, mindenki, ne hasonlítgassuk már össze, ez viszont megengedhetetlen, nem mentegetni kéne
"Ezen kis semmiségen akadsz ki, mikor a Fidesz kezdte az egészet?"
ez az ovódás viselkedés, amivel te hozzá tudsz szólni, és Simicska is, röhej felnőttektől, és a társadalomtól is a hozzáállás
"amit az olvasni tudó gyerekke már régen ismernek"
tudod mit, menjél te a jó b. ge-be! az én gyerekem 5 éves, tud olvasni, és nem ismeri ezt a szót, és nem szeretnék arrafele sétálni vele
"tudod mit, menjél te a jó b. ge-be!"
Hogy beszééééélsz?? Tisztára mint egy fideszes. :D
Ha az ötéves gyereked nem ismeri ezt a szót, akkor valószínűleg pincében neveled elzárva a világtól. Vagy csak nem tudod, hogy ismeri.
Nem mintha ez lenne a probléma lényege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!