Ugye nem követtem el bűncselekményt?
"NEM LOPTUNK, NEM OKOZTUNK SEMMI KÁRT A FIÓKJÁBAN"
Ha elolvsnád amit a többiek linkeltek láthatnád, hogy a jelszó megszerzése és a belépés külön is büntetendő anélkül, hogy bármit is csináltál volna. Nem kiabálni kell, hanem olvasni. És nem utólag fosni, hanem előre gondolkodni. ( Ha kiderül, a sulinak is búcsút inthetsz.)
Elképesztő, ez az értelmetlen para. Szerintem neked csak ez a szándékod, hogy valaki olyan ostoba legyen, használja azt a vackot.
""gselog" nevű appot a Chrome-ba...Erről az applikációrol azt kell tudni, hogy minden jelszavat megjegyez amit beírunk a böngészőben."
Egy applikációt reklámozol.
"Mi haverokkal beléptünk EGY MÁSODPERC"
És akkor leírod, mit nem csináltatok, de csinálhattátok volna "lány facebookján semmit sem csináltunk, nem néztünk bele az üzenetekbe, nem posztoltunk semmit, "
Majd ismét: " mint említettem, EGY MÁSODPERCRE"
Ne röhögtes légyszíves.
"Andizsuzsi, ne félemlítsed meg a srácot."
??? Ne félemlítsem meg?? Ugyan mivel? Azzal, hogy felhívom a figyelmét arra, hogy amit csinál, annak következménye lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!