Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ugye nem követtem el bűncselek...

Ugye nem követtem el bűncselekményt?

Figyelt kérdés
Suli első napjaiban, az egyik gépes teremben, az egyik gépre feltettem a "gselog" nevű appot a Chrome-ba. Erről az applikációrol azt kell tudni, hogy minden jelszavat megjegyez amit beírunk a böngészőben. Nos, és ma ebben az applikációban meg volt jegyezve egy lány facebookjának a jelszava (Ez a lány osztálytársam legjobb barátnője).. Mi haverokkal beléptünk EGY MÁSODPERC erejéig, röhögtünk egy jót, hogy valóban működik. Amint végeztünk, letöröltem ezt az applikációt, kitöröltem minden előzményt, a chrome gyorsítótárát is ürítettem. A lány facebookján semmit sem csináltunk, nem néztünk bele az üzenetekbe, nem posztoltunk semmit, mert mint említettem, EGY MÁSODPERCRE léptünk csak be, és utána kijelentkeztünk. Csak most nagyon félek, hogy ez az osztálytársam ne mondja el a csajnak, hogy beléptünk hozzá jogtalanul. Félek, hogy feljelent és börtönbe kerülök... 17 éves fiú vagyok.

2017. szept. 28. 15:03
1 2
 11/17 Andizsuzsi ***** válasza:
72%

"NEM LOPTUNK, NEM OKOZTUNK SEMMI KÁRT A FIÓKJÁBAN"

Ha elolvsnád amit a többiek linkeltek láthatnád, hogy a jelszó megszerzése és a belépés külön is büntetendő anélkül, hogy bármit is csináltál volna. Nem kiabálni kell, hanem olvasni. És nem utólag fosni, hanem előre gondolkodni. ( Ha kiderül, a sulinak is búcsút inthetsz.)

2017. szept. 28. 16:36
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk a suliba csak a rendszergizda telepíthet bármit is, nálatok hogy van ez ? Amúgy igen, most írtad le, hogy mit tettél ez bizonyíték, másik jogtalanul léptél be oda, másik része meg a srác akivel beléptél, bűnsegéd ha úgy akarod, mivel nem akadályozta meg a bűn elkövetését. De ilyennel senki nem foglalkozik max. kapsz egy osztályfőnökit. Persze ha tudja bizonyítani a csajszi.
2017. szept. 28. 16:41
 13/17 A kérdező kommentje:
Beszéltem a csajszival. Jot nevetett, tisztazva van! :)
2017. szept. 28. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Andizsuzsi, ne félemlítsed meg a srácot. Nálunk a suliba azért nem rúgták ki a srácot mert szétverte az osztálytársa fejét, egy ilyen történetet nem vesznek komolyan sehol...
2017. szept. 28. 16:48
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
Én nem a rendőrségtől félnék. Ha kiderül és megtalálják ki telepítette a programot akkor simán lehet belőle fegyelmi eljárás iskolán belül, akár ki is rúghatnak. Törvényi szövegek ide vagy oda, mégiscsak mások személyes adatait loptad el és használtad fel (a belépés már önmagában visszaélés, akkor is ha utána kijelentkeztél egyből).
2017. szept. 28. 16:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Elképesztő, ez az értelmetlen para. Szerintem neked csak ez a szándékod, hogy valaki olyan ostoba legyen, használja azt a vackot.

""gselog" nevű appot a Chrome-ba...Erről az applikációrol azt kell tudni, hogy minden jelszavat megjegyez amit beírunk a böngészőben."

Egy applikációt reklámozol.

"Mi haverokkal beléptünk EGY MÁSODPERC"

És akkor leírod, mit nem csináltatok, de csinálhattátok volna "lány facebookján semmit sem csináltunk, nem néztünk bele az üzenetekbe, nem posztoltunk semmit, "

Majd ismét: " mint említettem, EGY MÁSODPERCRE"

Ne röhögtes légyszíves.

2017. szept. 29. 07:39
 17/17 Andizsuzsi ***** válasza:
49%

"Andizsuzsi, ne félemlítsed meg a srácot."

??? Ne félemlítsem meg?? Ugyan mivel? Azzal, hogy felhívom a figyelmét arra, hogy amit csinál, annak következménye lehet?

2017. szept. 29. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!