Ha feljelentettek Németországban, lehet belőle Magyarországon ügyem?
Két év alatt miért nem fizetted vissza?
Sokkal több lesz belőle, mire mindent felszámolnak.
Két év alatt miért nem tudtad visszafizetni?
5000Ft az kb. 16 Euro az átváltó szerint. Havonta 5000Ftosával 15-16 hónap alatt visszatudtad volna fizetni. Azt meg ne mond, hogy ennyit nem tudtál volna félrerakni havonta, Borsod egyik legszegényebb régiójában élek, sokan minimálbérből többet, mint 5000Ftot félre tudnak rakni.
A kérdésre a válasz meg igen, lehet belőled ügyed. Itthon hajtják majd be szépen rajtad.
Nem egybol nekem esni kellene!azert irtam ki a kerdest,hogy akinek van ebben jogi tapasztalata,az segitsen a valaszaval.
Egyebkent ugy tudom,hogy ilyen kis osszeg miatt nem adjak at Magyarorszagra az ugyet,hanem ha Nemetorszagban igazoltatnak akkor "elcsiptek",es ott intezkednek. De bizonyara vannak akik ezt jobban tudjak,es toluk varom a valaszt!
Átadják az ügyet, hiába 250 Euro ,,csak". Szépen bement a férfi a rendőrségre, elmondhatta, hogy neked utalt pénzt a magyar számládra, az ottani rendőrség felvehette az ügyet majd szépen tovább küldhette a magyar rendőrségnek és most a magyar rendőrség majd szépen megkeres téged. Hiába reménykedsz, hogy nem lesz belőle semmi.
Az továbbra is érdekel miként nem tudtad visszafizetni 2 év alatt ezt az összeget? Meg mit hittél? Majd elfelejti a férfi és nem kéri vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!