Feljelentettek a facebook miatt! Most mi lesz?
Sziasztok!
Ráírtam egy lányra és ő nem igen akart velem ismerkedni és én meg hülye voltam mert írtam neki ilyen-olyan ajánlatokat, de ő ezt természetesen elutasította. Utána veszekedtünk a face-n és kicsit elfajult ment az ő részéről a "férgezés" az én részemről meg a "k.vázás". Azt mondta, hogy a rendőrségen volt és feljelentett és ip cí alapján megtalálnak. Mit tegyek? Megbántam, meg írtam is neki utolsó körben, hogy nem kell rendőrség, törlöm magam és nem fogom őt bántani...:( Szerintetek ebből lesz ügy? Természetesen fenyegetés meg ilyenek nem voltak...csak kis csúfkodás... 19 ffi
Ügyes vagy.
IP alapján pontosan belőni a helyet tudják esetleg, személyhez kötni nem biztos. De hát neved adott a facebookon, szal ha úgy van, akkor már meg is vagy. Igazából ezzel megsértetted a jogait, szóval lehet belőle ügy, de nemhiszem, hogy lesz.
Hülye voltál. Ha nem akar ismerkedni, nem kell erőltetni.
De kis csúfolkodás, veszekedés miatt nem lesz semmi eljárás. Írod, hogy nem fenyegetted, nem zaklattad.
Szerintem csak azért mondta ezt, hogy most már végre békén hagyd és ne írjál neki többet.
Hallottam már hasonlóról, lett is ügy belőle.
Viszont az a tény hogy te törölted magad (valójában 14 napig nem is töröl a facebook) már egy alapos indok és helyzet hogy elakartad fedni a történteket...ez nem jó jel rád nézve. Nem a megbánás jele ez hanem a menekülésé.
Tyúkper lenne
Egyébként íjedős vagy? Szerintem nincs alapja a félelmednek szerencsére.
Lányok tudnak vad dolgokat mondani. Főleg lehet valamelyik barátnőjük tanácsolta hogy így koptasson le.
Hát látom bejött neki.
Egyébként sajnos most ő győzött, és még nevethet is hogy emiatt törölted a profilod.
Ami fontos sok lány direkt kihívások elé állítja a fiukat hogy meggyőződhessen róla hogy jó párja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!