Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelentettek a facebook...

Feljelentettek a facebook miatt! Most mi lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ráírtam egy lányra és ő nem igen akart velem ismerkedni és én meg hülye voltam mert írtam neki ilyen-olyan ajánlatokat, de ő ezt természetesen elutasította. Utána veszekedtünk a face-n és kicsit elfajult ment az ő részéről a "férgezés" az én részemről meg a "k.vázás". Azt mondta, hogy a rendőrségen volt és feljelentett és ip cí alapján megtalálnak. Mit tegyek? Megbántam, meg írtam is neki utolsó körben, hogy nem kell rendőrség, törlöm magam és nem fogom őt bántani...:( Szerintetek ebből lesz ügy? Természetesen fenyegetés meg ilyenek nem voltak...csak kis csúfkodás... 19 ffi

2017. júl. 3. 09:14
1 2
 1/15 anonim válasza:

Ügyes vagy.

IP alapján pontosan belőni a helyet tudják esetleg, személyhez kötni nem biztos. De hát neved adott a facebookon, szal ha úgy van, akkor már meg is vagy. Igazából ezzel megsértetted a jogait, szóval lehet belőle ügy, de nemhiszem, hogy lesz.

2017. júl. 3. 09:23
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Most nem értem a sztorit. Ráírtál egy lányra, ő nem akart beszélni, ezért te erőszakos kommunikáltál vele, mire elkezdtétek elhordani egymást a földig, aztán a lány elment feljelentést tenni és IP cím alapján fognak megkeresni. Miért IP cím alapján keresnének meg téged, ha Facebookon beszéltél vele, így tudja a nevedet? Hivatalos eljárás szerint az utolsó megadott lakcímeden keresnének. A rendőrség meg nem hiszem, hogy foglalkozna gyerekek facebookos veszekedésével.
2017. júl. 3. 09:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen bűncselekmény valósult itt meg.
2017. júl. 3. 09:50
 4/15 A kérdező kommentje:
Én nem a saját nevemmel voltam fent és azt írta, hogy rendőrségen volt és Ip cím alapján kinyomoztatja ki vagyok és ezután ő jön!
2017. júl. 3. 09:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hülye voltál. Ha nem akar ismerkedni, nem kell erőltetni.

De kis csúfolkodás, veszekedés miatt nem lesz semmi eljárás. Írod, hogy nem fenyegetted, nem zaklattad.

Szerintem csak azért mondta ezt, hogy most már végre békén hagyd és ne írjál neki többet.

2017. júl. 3. 09:56
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát max 3 szor írtam rá, de tényleg fenyegetés nem volt és valóban hülye voltam, hogy erőszakoskodtam úgymond vele..lehet csak azért mondta a rendőrséget mert rám akart ijeszteni...mondjuk sikerült, de tényleg amikor írta a rendőrséget, hogy feljelentett akkor bocsánatot kértem tőle és töröltem is a profilt. Mondjuk ha eljárásra kerül a sor akkor ezt tudom mondani.
2017. júl. 3. 10:02
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

Hallottam már hasonlóról, lett is ügy belőle.

Viszont az a tény hogy te törölted magad (valójában 14 napig nem is töröl a facebook) már egy alapos indok és helyzet hogy elakartad fedni a történteket...ez nem jó jel rád nézve. Nem a megbánás jele ez hanem a menekülésé.

2017. júl. 3. 10:42
 8/15 A kérdező kommentje:
de ez nem mások előtt az üzenőfalon ment hanem privát üzenetekben. Nem menekülés ez inkább az hogy többé soha nem fogok ilyet csinálni. De most komolyan ekkora feneket lehet ebből keríteni? És most akkor mit csinálnak velem? Eljárás?
2017. júl. 3. 10:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hanem biztos, hogy csak rád ijesztett. Milyen váddal jelentett volna fel? Zaklatás? Ahhoz több kell, mivel van lány ismerősöm, akinek volt ilyen ügye és a faszi ellen távoltartási végzés is van. Meg ahogy írtam feljelentett volna nem IP cím alapján mérnek be és mennek ki érted. Fogják, lekérik az adatokat és a bejelentett lakcímedre megy ki a rendőrség. IP címes bemérést egy kattintatással kijátszod, aztán ugrálhatnak USA-ba, Franciaországba, Ausztráliába, Németországba, vagy éppen ahova kapod az IP címet az adott böngészőben (igen, ilyen szinten ki lehet játszani az egészet). Zaklatáson kívül meg másként nem tudott volna feljelenteni. Attól, mert lek***ztad nem fog a rendőrség foglalkozni vele.
2017. júl. 3. 10:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Tyúkper lenne

Egyébként íjedős vagy? Szerintem nincs alapja a félelmednek szerencsére.

Lányok tudnak vad dolgokat mondani. Főleg lehet valamelyik barátnőjük tanácsolta hogy így koptasson le.

Hát látom bejött neki.

Egyébként sajnos most ő győzött, és még nevethet is hogy emiatt törölted a profilod.

Ami fontos sok lány direkt kihívások elé állítja a fiukat hogy meggyőződhessen róla hogy jó párja legyen.

2017. júl. 3. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!