Feljelentettek a facebook miatt! Most mi lesz?
Sziasztok!
Ráírtam egy lányra és ő nem igen akart velem ismerkedni és én meg hülye voltam mert írtam neki ilyen-olyan ajánlatokat, de ő ezt természetesen elutasította. Utána veszekedtünk a face-n és kicsit elfajult ment az ő részéről a "férgezés" az én részemről meg a "k.vázás". Azt mondta, hogy a rendőrségen volt és feljelentett és ip cí alapján megtalálnak. Mit tegyek? Megbántam, meg írtam is neki utolsó körben, hogy nem kell rendőrség, törlöm magam és nem fogom őt bántani...:( Szerintetek ebből lesz ügy? Természetesen fenyegetés meg ilyenek nem voltak...csak kis csúfkodás... 19 ffi
A zaklatáshoz nem kell fenyegetés.
Amúgy bírom az ilyen "férfiakat". Ajánlatokat teszel egy lánynak (álnéven), aki nem akar kötélnek állni, erre te "elfajulsz", k@rv@zol. Aztán mikor a lány megelégeli és esetleg lép is ellene, akkor itt rinyálsz, hogy vajon mi történik, és miután megfenyeget azzal, hogy feljelentett, még bocsánatot is kérsz. Hát tényleg nagy kegy a részedről. Megbántad a lókukit. Berezeltél. Azért az nagy különbség. Kisfiú vagy te még, nagyon messze a férfitól.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mégis miben reménykedtél. Majd összejöttök, miközben te fel se feded a kiléted? Bár kamu profilhoz nyilván kamu képek is tartoznak. Bizonyára lett volna meglepődés az első találkozás alkalmával... pff csak vicceltem, aligha lett volna bátorságod élőben is találkozni vele az eset alapján. Csak névtelenül jár van szád.
Amúgy respect a lánynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!