Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyarországon tiltott a...

Magyarországon tiltott a Horst Wessel Lied?

Figyelt kérdés
Tudtommal ezt csak Németországban tiltották be.
2017. szept. 23. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak Németországban és Ausztriában
2017. szept. 23. 12:20
 2/6 Whitewolf19 ***** válasza:
74%
Nem tudom.. mire jó ezt tiltani.. Ennyi erővel be kéne tiltani történelmet is.. mert ahhoz ez is hozzá tartozik..
2017. szept. 23. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

A szolgaság

Már nem tart sokáig!

2017. szept. 23. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Talán mert eddig azt sem tudtam mi ez (és ezzel a legtöbben így vagyunk), ezért fölösleges lett volna tiltani.

Ha most nem gugliztam volna ki, azt hinném soroksári sramlizene.

Szerintem ezt játszotta Lagzi Lajcsi is a második világdáridóban. :)

2017. szept. 24. 06:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is hülyeség betiltani a történelmet, márpedig ez is (akárcsak a horogkereszt) szerves része mind a német mind a magyar történelemnek.
2017. szept. 24. 12:17
 6/6 Whitewolf19 ***** válasza:
Az a gond.. hogy kettős a mérce.. egyes dolgokat inkább elfogadhatóbbnak látnak.. Azt meg senki se mondja.. hogy a kommunizmust, és inkább amit az emberek átültettek a kommunista eszméből a gyakorlatba annyira ártatlan lenne, mégis azon indulók, dalok nem szerepelnek annyi tiltólistán.
2017. szept. 27. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!