Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha azért nem vesznek fel egy...

Ha azért nem vesznek fel egy munkahelyre mert ők szerintük cigány vagyok ezzel mit tudok kezdeni jogi úton?

Figyelt kérdés
A minap egyik barátom beajánlott egy Budapesti autómosóba mint munkatársnak. Az ottani közvetlen főnökök ezt a kijelentést mondták hogy NEM MEHETEK ODA DOLGOZNI MERT NEM KELL IDE CIGÁNY!. Nos én ezt nem szeretném annyiba hagyni mert nem tartom magam cigánynak Magyar állampolgár vagyok mindenhol papíron is. Véleményeket várnék tényleg nem alpári módon leírt rossz indulatokat .
2017. aug. 31. 23:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
#10 Te helyből vagy ilyen hülye, vagy valaki segített?
2017. szept. 1. 13:36
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Most mit adjátok itt a szentet? A nagy migránsozó magyarok kiakadnak, hogy egy cigány nem cigánynak tartja magát és ez miatt nem kapott munkát? Az EU-ban az egyik legrasszistábbak a magyarok, nem kell a kétszínűsködés.
2017. szept. 1. 13:46
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Az én válaszomat persze törölték. Hisz nem szabad kimondani hogy 100 cigányból egy ha normális. Ezután ne csodálkozzon ha az az egy se ha nem kap munkát.
2017. szept. 1. 16:12
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
13# ki szabad mondani. Mondd ki. Én meg kimondom, hogy a magyarok között 2 ha normális. Nem sokkal jobb.
2017. szept. 1. 16:26
 15/20 anonim ***** válasza:
7%
Ja persze. Ne röhögtess már
2017. szept. 1. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudom, de ne ezen az oldalon kérdezd meg mert ez az oldal tele van "hazafiakkal" és "igaz magyarokkall".
2017. szept. 1. 19:49
 17/20 anonim ***** válasza:
15%
Na, lepontoztak a "hazafiak". Nem baj. Táven szászté bákhtálé romálé sáválé!
2017. szept. 3. 01:41
 18/20 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy mikor nagyban megy a "rajoskodás", akkor cigányok vagytok, mikor pedig valami vélt vagy valós sérelem ér, egyből nagybetűs Magyar állampolgárok. Nevetséges.
2017. szept. 9. 16:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Kevés cigány áll helyt a munkahelyén ezért nem kell csodálkozni az előtéleteken. Ha te normális is vagy köszönheted ezt a többi cigánynak.
2017. szept. 9. 16:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én munkahelyemre felveszik a cigányokat. Pedig kinem állhatom a cigányszagot.
2017. szept. 10. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!