A szomszédom fel akar jelenteni, mert a kutyám sokat ugat. Megteheti-e, mire hivatkozhat?
Nem hiszem, hogy egy kertvárosi részen napközben ugató kutyát szankcionálnának.
Csak aztán nehogy valamilyen módon ártson a kutyusnak!
(Megmérgezi, átcsalja és agyonüti, ...stb)
Nem tudom, hogy mit tehetnél.
igen amikor rajon , h feljelentessel nem tud tenni semmit, akkor majd elteszi a kutyust lab alol...
probalj vele kedves lenni, valoszinuleg nem csak a kutyaugatas zavarja, hanem maganyos mas gondjai is vannak...
probalj bocsanatot kerni, vigyel neki csokit viragot, hatha kedvesebb lesz, hiszen nem direkt ugattatod a kutyat
Persze, hogy megteheti. A kimenetele már kétséges. De nekem biztos nem hiányozna, hogy emiatt rengeteg időm elmenjen és ilyenért kelljen magamat stresszelni.
De miért nem szoktatod le a fölösleges ugatásról a kutyádat?
Feljelenthet.
De szerintem napközben ugathat a kutya, azért nem büntethetnek meg, viszont csendtilalom alatt (22-6 óra között) ha ugat, akkor megbüntethetnek csendháborításért. De nem vagyok benne biztos.
De tényleg vigyázz rá, nehogy megmérgezze. És sétáltasd többet a kutyádat hogy fáradjon ki és ne ordítson minden kis hülyeség miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!