Tudtunk volna bármit is lépni az ügyben?
Mikor még falun laktunk, több macskánk valószínűleg mérgezés következtében pusztult el. Fiatal(1-2 éves) ,egészséges állatokról volt szó, melyek gyakorlatilag egyik napról a másikra pusztultak el, és mindegyiknél mozgáskoordinációs problémák jelentkeztek, és párszor előfordult, hogy látta is valaki a családból, hogy hányt az adott macska. Nem vagyok állatorvos, de szerintem a fent említett tünetek miatt valószínű, hogy megmérgezték őket.
Volt elképzelésünk, hogy melyik szomszédunk mérgezhette meg a macskákat, de nem biztos, hogy rá tudtuk volna bizonyítani. Igaz, hogy ez együtt jár azzal, ha valaki a szabadban tartja a macskáit, de ha jól tudom, a mérgezés állatkínzásnak minősül, amit elvileg egy jó ideje már büntetnek.
"Volt elképzelésünk, hogy melyik szomszédunk mérgezhette meg a macskákat, de nem biztos, hogy rá tudtuk volna bizonyítani."
Innentől semmit nem tehettetek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!