Osztrákonál bármit, nálunk meg semmit nem lehet kiírni?
Figyelt kérdés
Nem tudom ki voltmár,bécsben ás esetleg látta az ominózus "megszégyenítő"plakátot
magyar ne lopj felírattal.Kis hazánkba valaki kirakná (cigány ne lopj),hatalmas útálatra tenne szert.Bécsieknek milyen n gi törvényük van e gyalászkodásra?Magyarország meg csak mély halgatásba burkolózik.
itthon még mindig nincs szólás szabadság ott van
2017. jan. 13. 17:05
En magyar lepcsohazakban is rengetegszer lattam mar a "Ne lopj" kiirast.
2017. jan. 13. 17:06
Azt kell kiírni, hogy cigányoknak belépni tilos.
2017. jan. 13. 17:12
Én kiírtam a házamra Kolozsváron,hogy "román ne lopj" aztán kerestek 10 napig XD
2017. jan. 13. 17:23
Ha ez igaz, és nem egy urbán legend akkor egy diszkriminatív dolog volt, úgy mint ha itthon a cigukról tennének ki ilyet, persze tudjuk milyenek.
Bár itthon egyből nyekeregnének a balsilibrik az biztos! (Ameddig az osztrák-példán röhögnek, mert ott az általuk utált magyarokról van szó.)
2017. jan. 13. 18:08
Új fogalommal találkozhatunk a GYIK-en, "balsilibri". Mi a tosz? Amit sikerült leszűrnöm az előbbiből, az az, hogy utálják a magyarokat.
2017. jan. 13. 18:11
"Új fogalommal találkozhatunk a GYIK-en, "balsilibri". Mi a tosz? Amit sikerült leszűrnöm az előbbiből, az az, hogy utálják a magyarokat."
Nehezedre esik a kérdésre válaszolni ugye? :P
2017. jan. 13. 18:47
Ilyen rettenetes helyesirassal miert akarnal barmit is kiirni?
2017. jan. 14. 14:48
Én gyakran járok Bécsben de sosem láttam ilyen jellegű plakátot. Nem tudom mennyire jó a németed, de ilyen, hogy magyar ne lopj, 100% hogy nincs.
2017. jan. 14. 15:14
Ez állítólag 1990 körül volt, de én akkor se láttam. Vagy csak legenda, vagy egy-egy elszigetelt esetet nagyítottak fel.
2017. jan. 14. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
Szabályzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beállítások |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!