Mára nálunk súlyosabb intézkedést von maga után a járdaszinezés,50Ft-os bérletvásárlás, mint az emberölés?
A Fidesz célja nyíltan az, hogy visszahozza a középkori vazallusrendszert, tehát ha az uralkodói elithez tartozol, akkor neked minden jár, ha meg nem, akkor egy csicska jobbágy vagy, aki droidkodjon csak nyugodtan egész életében. Ha meg kinyitod a pofádat, akkor beletalpalnak keményen.
De hát ez kellett a magyaroknak, nem? Én azt veszem észre, hogy egy ilyen világban érzik leginkább elemükben magukat.
Mert egy kialakuloban levo autokracia van Magyarorszagon.
Minden, ami a hatalom ellen iranyul, azt nagy erokkel elnyomjak / letamadjak. Minden, amit ok csinalnak azt megvedik, BARMI is az. Csak gondolj a lugos "orvosra".
Igen a lúgozós rokon is jó példa, nekem most a gázoló maffiózó miatt esett le megint az állam:
Viktátor csodálatos országot teremtett, Kérdező. A járdaszínezés és a hibatesztelés főbenjáró bűn, a lopás pedig a világ legtermészetesebb dolga. Kíváncsi vagyok, az emberölést mikortól nem fogják szankcionálni.
Köszönjük a sok idióta agyatlan szavazónak, remélem büszkék a döntésük eredményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!