OMFF bejelentésnek van értelme ha úgyis kiderül ki volt a bejelentő és kirúgnak miatta?
Ha a munkahelyen csak engem ér bizonyos jogszerűtlenség (jogtalanul levont pénz) akkor elvileg bejelenthetem a munkáltatót az OMFF-nél. Aki ugye a bejelentő személyét nem adja ki a munkáltatónak. De ebben az esetben 1 pillanat alatt rájön a munkáltató úgyis ki volt a bejelentő, hiszen pistikétől levontak, majd jön az ellenőr és ellenőrzi épp pistike dolgait---- no comment.
Ebben a szituban van értelme egyáltalán a bejelentésnek?
Hiszen az ellenőr jön vizsgál és keményen büntet majd, ami nagyon szép de aztán másnap engem meg kirúgnak valami mondvacsinált kamuval-úgyis ez lesz.
A jogtalanul elvett pénzt meg lehet megkapom még utoljára mielőtt kirúgnak. Sokra megyek vele ha állásomat meg elbukom.
Ebben a szituban van értelme a bejelentésnek?
"de gondolom jogos az, max nem értesz vele egyet."
Úgy gondolod jogos? Ühüm. És ha jogos akkor vajon miért nem ad a munkáltató bérpapírt? Amiből kiderülne mire is vont le?
És hogy lehet hogy egyik hónapban ennyi hiányzik a másikban annyi miközben munkanapok száma azonos beteg nem voltam nem hiányoztam....
HA A MUNKÁLTATÓ TISZTA MIÉRT NEM AD BÉRLAPOT AMIBŐL KIDERÜLNE 260 BTTOBÓL HOGY LESZ 110 NETTÓ???????
nyugodjál már le te szerencsétlen, írogass kultúráltan.
Egyébként olyan alap infókat nem vagy képes leírni, ellenben nyolc felkiáltójel meg 17 nagybetű az belefér.
De, akkor következő kérdés: miért nem kérsz bérpapírt/beszélsz a hr-rel/főnökkel, hogy mizu? Lehet szarul számfejtenek és még csak nem is tudnak róla, te meg itt sírsz, mint egy igazi hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!