Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek az mennyire gáz...

Szerintetek az mennyire gáz ha jogsi nélkül vezetek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%
ma 11:07 xD de azt fogadjunk nem mered kiirni ki vagy hol lax,van rá egy 20ezresem, kifektetlek az útra azt 3x átmegyek rajtad oda vissza :D
2010. máj. 27. 14:31
 12/16 anonim ***** válasza:

"engem 3x kaptak el jogsi nélkül, mindig eltiltottak,aztán felnőttem és leraktam,volt is egy fél évig mer mégbátrabb voltam,és hulla részegen elcsaptam egy bicajost xD dögölt volna meg most megint jogsi nélkül kell közlekedbnem,de már évek óta nem igazoltattak hálisten"

Büszke lehetsz magadra. Nem dísznek vannak a szabályok. Ha elütnének téged vagy egy családtagodat, akkor te lennél a legjobban felháborodva...

2010. máj. 27. 16:25
 13/16 bebibubi válasza:

Az anyámat majdnem egy ilyen nemnormális ütötte el a zebrán. Remélem, egyszer téged ütnek el, Bicajos!(Nagyon remélem bele is halsz.) Egyszerűen hánynom kell tőled. Embernek se mondanám azt, aki képes ilyet mondani, miután saját hibájából elütött valakit, hogy dögölt volna meg.

Kérdésírónak: Nem bántásból, de undorítónak tartom, hogy valaki kockára tegye más életét, csakúgy kedvtelésből.

2010. máj. 31. 10:25
 14/16 anonim válasza:
Gáznak nem gáz. Gyakorlatilag ez a "menőőőő". De szerintem ne csináld
2010. jún. 1. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném, ha a bicajos elütő leadná a kanalat. Legyen fogyatékkal élő egy saját baleset után aki rá lesz szorulva a környezetére és nyomorogjon a rokkant nyugdíjából. "Szép, büszke teher lesz a rokonságnak."
2010. jún. 1. 20:21
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ha netán sikerül balesetet okozni akkor megúszód a szándékos emberölési kísérletet egy közúti baleset okozással."

Hogy jön ide a szándékos emberölés kísérlete?

2010. jún. 17. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!