Ha a szomszéd kukkol és feljelentem mit fognak vele csinálni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 19:26
11/19 anonim válasza:
Ö a saját kertjében/lakásában nem nézegethet nyugodtan oda ahova csak akar?
12/19 A kérdező kommentje:
hogy is van? mindenki szabadsága addig terjed amíg másokat nem korlátoz?
Én nem szeretném, hogy nézzen. Sőt további kerítéseket se akarok húzni 200 méteren csak hogy tuti senki se lásson be még véletlenül se.
2017. aug. 2. 20:19
13/19 anonim válasza:
Esetleg kiskorú nincs a szomszédban? Csak azért kérdezem, nehogy a szomszéd jelentsen fel, amiért gyerek által látható helyen pucérkodsz.
14/19 anonim válasza:
Akkora darab talán nem vagy, hogy csak 200 méter kerítés tudjon elrejteni. Raksz magad mellé egy 2 méteres paravánt, és meg van oldva a probléma.
15/19 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül megoldható, mert 3 oldalról vagyok velük szomszédos de azért tényleg ez a normális megoldása a dolognak, hogy én paravánozok a saját telkemen, hogy nyugodtan napozhassak?
2017. aug. 2. 20:28
16/19 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy meglássanak, akkor igen, ez. Szerinted mi?
17/19 anonim válasza:
Én is szoktam meztelenül napozni, ráadásul domboldalon lakunk, a szomszéd terasza magasabban van, mindenképp rálát a kertünkre. Nem foglalkozom vele. Sosem mondta, hogy zavarná, én meg eleve csukott szemmel napozok, így nem látom, merre áll a feje.
18/19 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy belássanak a kertedbe, a te feladatod ezt megoldani. A szomszédnak nem fogják megtiltani, hogy a saját udvarára kimenjen, s ott kinyissa a szemét. Neki ugyanannyi joga van használni a saját birtokát, mint neked.
19/19 anonim válasza:
# 8
Attól, hogy kinéz az ablakon még nem kukkol, de jelentgetheted...
Te viszont megsérted őt pucérságoddal, közszeméremsértést követsz el, amit feljelentéskor említs meg.Vicces ugye:DDD
Építs egy tükrösüveg kuckót, ami beengedi a fényt, de nem látni be alá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!