Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Anyu rámhívhatja a rendőrséget...

Anyu rámhívhatja a rendőrséget ha a barátomnál alszom és nem szólok neki?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok de anyu úgy kezel mint egy debil tinédzsert.

2 éve nem volt senkim sem szexuálisan sem sehogy. Találkozom valakivel már egyből üvölt velem hogy megyek hapsizni, meg jól megbánom majd meg lejáratom magam.

Most összejöttem valaivel és szeretnék nála aludni a hétvégén de anyuval ilyenekről nem is beszélek soha ezért nem fogom neki mondani mert nincs kedvem az üvöltözéséhez meg a hülyeségeihez.

Ha nem szólok neki hol vagyok akkor rámhívhatja a rendőrséget?

Mert kitellik tőle...

21/L

2017. júl. 14. 12:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
a telefont ki tudod kapcsolni ;) ugyse azon fogsz lógni, ha a barátoddal leszel...
2017. júl. 14. 12:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Írsz neki sms-t, kikapcsolod a telefont, probléma megoldva.

Másnap meg kiabálhat veled már, mond meg neki, hogyha nem tetszik akkor adjon pénzt az elköltözéshez és fogadjon örökbe egy olyan gyereket, amilyet akar magának.

2017. júl. 14. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag nem tehet, viszont kitehet otthonról ha úgy van kedve mivel még nála laksz, így azért rád is vonatkoznak bizonyos szabályok.
2017. júl. 14. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Természeten elmehetsz ahová csak akarsz. Persze tegyük hozzá, hogy vissza már nem biztos, hogy fogsz is.

Ha jól értem teljesen az anyád tart el. Ezzel még nincs is semmi baj, fiatalon még nem olyan egyszerű jól fizető állást, lakhatást találni a számlák fizetése közben, főleg, ha még tanulsz is.

Viszont olyan feltételeket szabhat meg, amilyet csak akar. Mégha azok elavultak, prűdek, vagy szimplán csak nem tetszik.

2017. júl. 14. 13:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Valamit nagyon elrontottatok a szülő-gyerek viszonyban. Késő már javítani? Talán nem.
2017. júl. 14. 14:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak ajánlanék egy pszichiátert...
2017. júl. 14. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!