Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Anyu rámhívhatja a rendőrséget...

Anyu rámhívhatja a rendőrséget ha a barátomnál alszom és nem szólok neki?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok de anyu úgy kezel mint egy debil tinédzsert.

2 éve nem volt senkim sem szexuálisan sem sehogy. Találkozom valakivel már egyből üvölt velem hogy megyek hapsizni, meg jól megbánom majd meg lejáratom magam.

Most összejöttem valaivel és szeretnék nála aludni a hétvégén de anyuval ilyenekről nem is beszélek soha ezért nem fogom neki mondani mert nincs kedvem az üvöltözéséhez meg a hülyeségeihez.

Ha nem szólok neki hol vagyok akkor rámhívhatja a rendőrséget?

Mert kitellik tőle...

21/L

2017. júl. 14. 12:18
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Rádhívni rádhívhatja max nem mennek ki vagy ha kimennek is nem csinálnak veled semmit mert már elmúltál 18 és nem normális amit anyukád csinál veled.
2017. júl. 14. 12:21
 2/16 anonim válasza:
100%
Hogy hívhatná már rád?! Felnõtt vagy, ott alszol ahol szeretnél.
2017. júl. 14. 12:22
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nagykorú vagy. Ha bejelenti, hogy eltűntél, a rendőrség akkor is vár 24 órát, míg bármilyen eljárást kezdeményez.
2017. júl. 14. 12:22
 4/16 A kérdező kommentje:

Csak nem akarok beégni barátpm előtt sem hogy ilyen a családom.

Neki sem merek erről beszélni.

Hazahozni én Őt soha nem fogom mert borzasztó cikine érzem ezt a bánásmódot anyu részéről és nem akarom hogy barátom tudjon róla.

Ezért félek ettől most picit...

2017. júl. 14. 12:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

21 éves vagy, saját döntéseket hozol, és ehhez neki semmi köze.

mivel elmúltál 18, nem szólhat bele, viszont "eltűntként", aggodalmában bejelenthet, amit ha jól tudok, x óra után kezelnek eltűntként.

elhiszem, megértem h szar helyzet az egész, viszont tudasd vele, hogy nem alszol otthon. még ha nem is mondod el, hogy hol leszel. max írj egy sms-t neki hogy "ma a barátomnál alszom, majd megyek, jóéjt"

2017. júl. 14. 12:27
 6/16 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem szólj neki előre,hogy ma nem alszol otthon.Pont.

Mert ha eltűnsz, pedig mindig otthon vagy éjszaka, akkor ja, kihívhatja a rendőröket,hogy eltűntél.

De ha tudja,hogy hol vagy,akkor semmit nem fognak csinálni a rendőrök, 18 elmúltál, oda mész ahova akarsz.

Ha nincs kedved végig hallgatni a hülyeségét, akkor mondd azt,hogy egy barátnődnél alszol. Vagy találj ki mást.

2017. júl. 14. 12:28
 7/16 anonim válasza:
100%

De 21 éves vagy. Nem értem, hogy anyukád min van kiakadva...

Ha nála szeretnél aludni, akkor aludj nála.

Anyukád már ebbe úgy sem szólhat bele végülis, hiszen már elmúltál 18.

2017. júl. 14. 12:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

ha komolyan gondolod ezt a kapcsolatot, a barátoddal kell erről beszélned. persze, megvan ennek az ideje, nem ezzel kell kezdeni 2 hét után, de 2-3 hónap után illik elmondani neki. ha nem beszélsz erről, csak nem viszed el hozzátok, azt gondolhatja, hogy cikinek tartod őt a szüleid előtt, vagy nem gondolod komolyan a kapcsolatot, ezért nem akarod bemutatni a szüleidnek.

viselkedj felnőttként, és bánj felnőttként a barátoddal is!

9/16 A kérdező kommentje:

Én biztos nem mondom meg hol alszom..

Nincs kedvem hallgatni hogy mekkora egy k***rva vagyok hogy barátom nem jön ide és megyek..( persze hogy nem jön mert szégyellem őket előtte..) Egyszerűen gáz ez az egész.

Egész éjjel csesztetni fog telefonon hogy hol vagyok, hol alszom. Akkor is ha megírom hogy nem alszom otthon.

Nem ép fejben anyu. Hívogatni fog meg irogatni.

Másnap mert hallgathatom az üvöltést itthon.

10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudja a barátod cimét akkor mégis hová küldené a rendőrséget? Plusz ki se mennének ilyen hülyeség miatt. Mit mond majd Anyád? Jaj a 21 éves FELNŐTT lányom a barátjánál alszik, csináljanak valamit!!!

Ne mond el, hogy a barátod hol lakik, sőt ha ilyen akkor nem is avatnám be semmibe csak mennék.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!