Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudnék tenni, hogy ne...

Mit tudnék tenni, hogy ne szenvedjek ennél nagyobb anyagi kárt?

Figyelt kérdés
Szóval egy évvel ezelött D.B nevezetű ismerősöm kihozott nekem egy értekes telefont törlesztő részletre.Én a telefon értékét meghaladó összeget kifizettem neki egy nagyobb részét banki átutalással amiről megvan még a papír.Illetve papirt is irt ala ami tartalmazza, hogy a telefont kifizettem.Viszont nem fizette a tartozását a telefonnak így a telefonomat lezárták engem megkárosítva.Jogi uton milyen intezkedést tudnék tenni?D.B. tagadja aztis, hogy fizettem neki valaha is valamit.És állitja ez az ő telefonja.Azonkivul, hogy tanulopenz es engem szido valaszok nem erdekelnek es kimeljenek mert nem kisosszegrol van szo.:(

2017. júl. 9. 01:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Beadod a fizetési meghagyást ellene
2017. júl. 9. 12:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Az ellensegeskedo kommentre jellenleg ep nincs szuksegem.Ennel kicsit komplikaltabb helyeztrol van szo mint az h en kertem hozza ki mert volt baratom intezte es nyomta a telefont a kezembe.Tisztaba vagyok vele h igy jartam.En spec ezt a telefont nem is akartam havonta 4ezer volt a torlesztoje amit en oda adtam(mert elv nekem van penzem mikor diak vagyok...) az utolso reszt ami egy nagyobb osszeg volt adtam oda egybe.Az a baj h gondoltam ra h eladom amig tudom de ezek szerint ezt is elkurtam.
2017. júl. 10. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!