Telefonbetyárkodásért fel lehet jelenteni?
Ebből semmi bajotok nem lehet. Gondolj már bele, például benyomódik a telefonod a zsebedben, felhívsz valakit kétszer és mész a böribe?
Ugyan már.
Amúgy szánalmasok vagytok. Nagy "telefonbetyárok" vagytok, ha még beleszólni sem mertetek a telefonba...
Mi az, hogy magánszemélyt legálisan zaklat, hogy rezisztort akar venni hogy bekösse a kapacitásba.... f¤s¤tt barom, azt se tudja, mi a fr@nc jön ki a száján!
Bezzeg ha ÉN csinálnék ilyet, akkor mindjárt fordulna egyet a világ és kinyomozná a rendőrség!
Inkább csinálni fogok én is egy ilyet, aztán feltöltöm a saját kib@ß×tt peremet is hozzá, hogy : NA TESSÉK, ti is erre az útra akartok jutni... ha nem kapok 2 év fegyházat, akkor még meg is éri.
... KVRV@ ÉLET !! ...
És holt biztos vagyok benne, hogy van erre írva is valami a zaklatásról, ami alapján simán perelni lehetne őket... ha nem több pont...
Úgyhogy nem tudom mit zagyválsz itt legális zaklatásról. Te sem tudod úgy látszik, hogy mit írsz, a "ZAKLATÁS" mint olyan, szerinted egy törvényes, mintapolgárhoz illő időtöltés és szórakozási forma???!!! >(
Majd én is felhívlak hajnali kettőkor, hogy meghoztam a szenet, NA, >AKKOR< majd kíváncsi leszek, hogy az is legális zaklatás lesz neked. Utána meg még fel is fogom tölteni a fécbook-ra, vagy istentudja hova jártok ti... ugye milyen "szórakoztató" lesz az is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!