Fel lehet jelenteni egy egyetemi oktatót, ha írásbeli az vizsgám az én megítélésem szerint akár 3-4-esre is sikerült, de egyesre minősítette?
már többször vizsgáztam nála ugyanabból a tantárgyból. Annyi kérdést ad, amit az adott idő alatt képtelenség kifejteni, de én kb. a 80%-át megoldottam. az eredmény mindig elégtelen. Szinte senkit nem enged át, 140-150-ből félévente jó, ha 10-en átmennek.
Bizonyíthatóan nem megoldható ez a rengeteg kérdés az adott idő alatt és a pontozása sincs összhangban a megoldott feladatokkal. Pl. egy tökéletesen megoldott 10 pontos feladatra 3-4-et ad, mert úgy van kedve és hamis indokokat hoz fel rá.
Nyugdíjas tanár és egyre rosszabb a helyzet. Pénzünk bánja, emiatt nem tudjuk befejezni időben a tanulmányainkat. ki téríti meg, hogy nem tudunk időben munkába állni? ez egy év alatt több millió Ft is lehet?
Ha emiatt szűnik meg a hallgatói jogviszonyunk (egy tárgyból max. 6-szor lehet bukni), akkor a befektetett pénz, energiát, időtmegint hogyan kapjuk vissza?
Már mindenhol próbálkoztunk, de olyan nagy hatalma és befolyása van, hogy semmi eredmény.
Felháborító és elkeserítő a kialakult helyzet.
Már csak ezt az egy esélyt látjuk. Az írásbeli dolgozatok jó bizonyítékok lennének,csak kérdés, mi van, ha megsemmisíti őket!
Mi a teendő ilyenkor?
Na és szerinted milyen bűncselekményt követ el a tanár, azzal, hogy nem enged át senkit, kérdező?
Bunkó, sz@rf@szú, rohadék oktatónak lenni nem bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!