Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit gondoltok a marihuána...

Mit gondoltok a marihuána legalizásáról?

Figyelt kérdés

Érveket szeretnék hallani a cannabis kriminalizálása mellett és ellen hazánkban. Ha dönthetnétek, dekriminalizálnátok, legalizálnátok vagy egyik sem? Miért?

Milyen negatív, pozitív hatásai vannak szerintetek a társadalomra a drogok tiltása, illetve engedélyezése? (Lehetőleg egyenlőre maradjunk a cannabisnál)

Mit gondoltok, más országokban hogy változott meg a civil élet a legalizáció után?

2017. jún. 16. 21:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem kell legalizálni.Aki szívta,ez után is fogja.Aki nem,az nem.Bár én látok elég nagy változást azoknál,akik 10-15 éve rendszeresen szívják.Butábbak lettek,nehezebben találják a szavakat,mivel sokat vannak abban a más gondolati rendszerben,lelassultak kissé.
2017. jún. 30. 08:26
 12/16 anonim ***** válasza:
9%
Legalizálni kell minden drogot és a prostitúciót is. Mindenkinek joga van eldönteni,mit tesz a testével.
2017. okt. 20. 23:02
 13/16 anonim válasza:

A cannabis orvosi felhasználásával kapcsolatosan azonnal el kéne kezdeni a kutatásokat, és azok alapján lehetne e téren döntést hozni.

Élvezeti cikként szerintem lehetne legalizálni, viszont minden jelenleg is legálisan kapható szerrel együtt a hozzájutást nehezíteni kellene, feltételekhez szabni.

Fogyasztói szempontból a dekriminalizálást alapból minden drogra érvényesíteni kellene, viszont szankcionálni kéne szerintem, mondjuk, hogy az egészségügyi kezelésüket fizetniük kéne.

Tegyük hozzá azt is, hogy a pszichiátriákon sokan állnak kezelés alatt, akik konkrétan marihuána fogyasztás következtében szenvedtek mentális károkat. Ez ellen érv szokott lenni, hogy eleve lappangott az a defekt ami előjött, de ez szerintem relativizálja a problémát.

Szóval a lényeg, hogy dekriminalizálni mindenképp szükséges volna, a legalizálása pedig szerintem szigorúbb körülmények között elfogadható lenne.

2017. okt. 21. 00:14
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"Legalizálni kell minden drogot és a prostitúciót is. Mindenkinek joga van eldönteni,mit tesz a testével."

Tudsz te róla,hány ember ment csődbe,esett darabokra a családja az idétlen drogoktól?Hányan meghaltak tőle?És te még beleszólsz,hogy legalizálni kell az összeset?

Prostitúcióra nem mondok semmit.

2017. okt. 21. 14:42
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Nekem mindegy,én úgyis Hollandiába fogok költözni rövidesen.
2017. okt. 21. 14:50
 16/16 anonim ***** válasza:
#14 fasiszta
2018. jún. 10. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!