Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehetne megoldani a...

Hogyan lehetne megoldani a szavazati jog korlátozását?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy valamilyen minimum "szellemi színvonalhoz" (IQ, iskolai végzettség, stb) kötni.

Tehát, hogy ne lehessen gondolkodásra képtelen embertömegeket "megvenni" 2kg burgonyával, meg 3.000,-Ft "támogatással".

2017. jún. 5. 09:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%

Elmult 4 evben legalabb 1000 nap TB-jogviszony.

Ez egy jo megoldas lehet :)

2017. jún. 7. 18:13
 22/23 anonim ***** válasza:
40%

"Ezért is érdekelne a " megoldás" lehetősége!"

A problémából, amit felvázoltam csak hosszú távú megoldási lehetőség jöhet számba, mivel maga a probléma is hosszabb idő alatt alakult ki.

Itt megint visszatérhetünk gazdasági kérdéshez, hogy kereset, életszinvonal, stb, de effektíve az elvándorolt embereket kellett volna itt tartani. De még ha esetleg elindulunk is egy jó úton, akkor is sok év kell ahhoz, hogy az egyensúly újra helyreálljon, mivel nagy valószínűséggel ezek az emberek már nem jönnek haza. Ergo meg kell várni, míg egy ilyen képzett, értelmiségi, gondolkodó, művelt, kritikus, öngondoskodó, jogaiért kiálló réteg újra kialakuljon, felnőjön.

18-as voltam.

2017. jún. 7. 18:26
 23/23 A kérdező kommentje:

"Ergo meg kell várni, míg egy ilyen képzett, értelmiségi, gondolkodó, művelt, kritikus, öngondoskodó, jogaiért kiálló réteg újra kialakuljon, felnőjön."

Igen, de nekem az a véleményem, hogy egy ilyen "réteg" még a "szocializmus" után sem alakult ki teljesen!

2017. jún. 7. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!