Mit lehet tenni, ha egy újonnan rendelt autó színe nem egyezik meg a megrendelésben választottal?
A második jól írja. Hibás teljesítés miatt elállhatsz. Vagyis mielőtt átveszed az autót, és rögtön észreveszed, hogy nem olyat kaptál amit rendeltél, akkor a kocsi kulcsát sem veszed át, hanem visszaviteted, hogy olyat hozzanak amit rendeltél.
Én is így jártam.
Sötétkék autót rendeltem, azért fizettem, de helyette feketét hoztak. Alá se írtam, és nem voltam hajlandó átvenni a papírokat, kulcsokat. Persze jöttek azzal, hogy több hét mire jön a másik kocsi, meg feketébe jobb, meg nincs kékben stb.. de nem érdekelt. Annyit mondtam csak, hogy nem élnék panasszal, ha mondjuk egy fekete porsche-t hoztak volna véletlenül..de ez nem az amit rendeltem. Visszavitték, 1 hét múlva jött az amit rendeltem.
Előbb próbáld meg velük megbeszélni, ha ez még nem történt volna meg, a békés út mindig a jó út.
Egyébként első körben ilyen esetben kérhetsz cserét, ha ezt megtagadják, akkor elállhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!