Édesanyámnak bent kell lennie a tárgyaláson? 16 éves vagyok.
Idézést kaptam, hogy tanúvallomást kell tennem. A lapon rajta van, hogy nem szükséges, hogy gondviselő elkísérjen. Szóval hogyha ez nem kötelező, akkor én megkérhetem, hogy ne jöjjön be anya, ugye? Ha nem jön be, eljuthat hozzá a tanúvallomásom?
(Volt egy korábbi ügyem, sértett voltam, ott volt anya a vallomáson is, és postán utána még kiküldték neki az egész beszélgetést, hogy mit mondtam. Itt is megtörténhet ez? Megkérem, hogy ne jöjjön be, de attól még kipostázzák neki?)
Köszönöm a válaszokat!
Ugyan nem értek hozzá, de ha tanúként idéznek be, akkor lényegében a per nem rólad szól. Ha sértett vagy, akkor te "főszereplő" vagy.
De ha pl láttál egy balesetet, és erről beszélsz, akkor a gondviselődnek nagyjából semmi köze nincs ahhoz, hogy mi történt ott. Ha veled van probléma, nyilván joga van erről tudni a gondviselődnek.
Szóval ez csak logika, de szerintem nem fogja megkapni postán az elhangzottakat. És természetesen megkérheted rá, hogy ne jöjjön, ez már kettőtök ügye, hogy elfogadja-e.
1es vagyok
Egyébként ha a lapon rajta van, hogy nem kell gondviselőnek ott lennie, akkor igazából elég logikusan következik a kérdésedre a válasz, hogy nem:D És szinte biztos, hogy nem fogják postázni sem a dolgot.
Ne félj, nem lesz para:)
Egyébként mi a gond? Ennyire gáz lenne, ha megtudná mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!