Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyanúsítottként kaptam idézést...

Gyanúsítottként kaptam idézést a rendőrségre, a volt tárhelyszolgáltatóm miatt, de nálam nem voltak problémás tartalmak. Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés

Üdv! Normál weblapot hosztoltam az egyik tárhelyszolgáltatónál. Pár éve lefoglalta a rendőrség az egész szerverparkot, mert hogy több gépen szerői jogsértés történt. Most engem is ezért idéztek be. Mármint szerzői jogok megsértéséért. Hogy zajlik egy ilyen? Gyorsan tudom tisztázni magam?

Nem volt semmilyen ügyem eddig a rendőrséggel, így kizárásos alapon gyanakszom erre az esetre.

#idézés #gyanúsítottként
2017. máj. 17. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel az összes gépet lefoglalták még azt is amin nem volt probléma, így valószínű mindenkit behívnak akik benne voltak a dologban hogy egyeztessék hogy kinek mi köze volt hozzá, mik voltak a tartalmak amiket feltöltött, lehet csak adatok egyeztetése miatt hívnak be, de az is lehet hogy a te tárhelyedre is kerültek titokban problémás tartalmak és lehet emiatt szeretnének pár kérdést feltenni hogy tisztázva legyenek a dolgok. Javaslom hogy keress fel egy ügyvédet aki pontosabb választ tud adni a dolgokra és ha esetleg az ügyben tovább kell menned akkor segíteni is tudjon.
2017. máj. 17. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Hó végére kajára is alig marad, nemhogy még ügyvédre. :S És miért gyanúsítottként? És miért ennyi év után?
2017. máj. 18. 06:06
 3/5 kovpet ***** válasza:

A zsaruk nincsenek a helyzet magaslatán, tudnék mesélni...

Szerintem csak benéztek valamit, ha tényleg nem csináltál semmi rosszat.

Azért én is konzultálnék a helyedben olyannal, aki ért a joghoz.

2017. máj. 18. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem rágalmazás már a rendőrség részéről?
2017. máj. 19. 09:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megvolt még akkor a kihallgatás és 900 ezer forintos vagyoni kárt okozó jogsértéssel gyanúsítanak, és a szakértői jelentésben ott volt a felhasználónevemmel ellátott fiókban a kérdéses tört szoftver. Hiába vittem be a szerződést és azt azt lemondó levelezést kinyomtatva (1 évvel az esett előtt mondtam fel) elutasították a gyanúsítás elleni panaszomat, mivel a "rendelkezésre álló dokumentumok alapján" én igen is elkövettem a bűncselekményt és azt írták, hogy a védekezésemet majd később vizsgálják. Azóta nem kaptam semmi levelet az ügyben.
2017. okt. 26. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!