Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha gyanúsítottként hívnal be...

Ha gyanúsítottként hívnal be az ügyészségre megtagadhatom a vizelet adást?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy kábítószer birtoklás miatt hivtak be miközben elterelésre járok! Nem értem az egészet. Valaki aki tudna segíteni nagyon hálás lennék!

2015. jan. 20. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Meg, csak akkor leveszik erőszakkal.
2015. jan. 20. 16:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak mer tobb helyen olvastam hogy a vizeletadast meg lehet tagadni es akkor vert vesznek de azt hogy ez az ugyeszdegen is igy van arrol nemtudok semmit
2015. jan. 20. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha megtagadod, azzal szerintem megszűnik az elterelés, folytatódik az eljárás, és lecsuknak. Miért akarod megtagadni?
2015. jan. 20. 16:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban megtagadhatod akkor, ha vérvizsgálatot kérsz helyette. Utóbbi pontosabb, kevesebb esély van a fals pozitív eredményre.
2015. jan. 20. 16:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsonak koszonom! Es 3 het alatt a verbol kiurul nem?
2015. jan. 20. 16:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ mit fogyasztottál, javaslom olvasásra az itt található táblázatot, nem teljesen pontos, de arra bőven elég, hogy be tudd lőni az időtartamot:

[link]

2015. jan. 20. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

1. Fszé drogozol

2. Fszé drogozol elterelés alatt

3. Fszé arcoskodsz, ha már elterelés alatt drogoztál

2015. jan. 20. 17:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos valaszt az utolsonak bar nem pont a kerdesre valaszoltal. Egyebkent nem tudom mi tunt arcoskodasnak de ha ezt annak iteled meg akkor csak gratulalni tudok. Beszologatas helyet inkabb csinalhattal volna valami hasznosat is.
2015. jan. 20. 22:09
 9/9 cli_hlt ***** válasza:
100%

Elterelés alatt valóban nem bölcs dolog ilyet csinálni.

Ha csak egyszer-kétszer fordult elő, 3 hét alatt nagyon jó eséllyel kiürült még a kannabisz is.

2015. jan. 21. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!