Ha gyanúsítottként hívnal be az ügyészségre megtagadhatom a vizelet adást?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy kábítószer birtoklás miatt hivtak be miközben elterelésre járok! Nem értem az egészet. Valaki aki tudna segíteni nagyon hálás lennék!2015. jan. 20. 16:12
1/9 anonim válasza:
Meg, csak akkor leveszik erőszakkal.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak mer tobb helyen olvastam hogy a vizeletadast meg lehet tagadni es akkor vert vesznek de azt hogy ez az ugyeszdegen is igy van arrol nemtudok semmit
2015. jan. 20. 16:35
3/9 anonim válasza:
Ha megtagadod, azzal szerintem megszűnik az elterelés, folytatódik az eljárás, és lecsuknak. Miért akarod megtagadni?
4/9 anonim válasza:
Valóban megtagadhatod akkor, ha vérvizsgálatot kérsz helyette. Utóbbi pontosabb, kevesebb esély van a fals pozitív eredményre.
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsonak koszonom! Es 3 het alatt a verbol kiurul nem?
2015. jan. 20. 16:49
6/9 anonim válasza:
Az attól függ mit fogyasztottál, javaslom olvasásra az itt található táblázatot, nem teljesen pontos, de arra bőven elég, hogy be tudd lőni az időtartamot:
7/9 anonim válasza:
1. Fszé drogozol
2. Fszé drogozol elterelés alatt
3. Fszé arcoskodsz, ha már elterelés alatt drogoztál
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos valaszt az utolsonak bar nem pont a kerdesre valaszoltal. Egyebkent nem tudom mi tunt arcoskodasnak de ha ezt annak iteled meg akkor csak gratulalni tudok. Beszologatas helyet inkabb csinalhattal volna valami hasznosat is.
2015. jan. 20. 22:09
9/9 cli_hlt válasza:
Elterelés alatt valóban nem bölcs dolog ilyet csinálni.
Ha csak egyszer-kétszer fordult elő, 3 hét alatt nagyon jó eséllyel kiürült még a kannabisz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!