Lehet ebből baja? 13/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliból, aki felvett Skype-on és dumáltunk meg minden de amikor azt akarta, hogy vetkőzzek le, nem csináltam meg neki és letiltott. Ma kiderült, hogy most meg az ikertesómmal beszélt Skype-on és ő megcsinálta meg még mást is (elég durvát). Félek, hogy esetleg felvette a gyerek a videót és visszaél vele. A szüleinknek nem merek szólni. :( Lehet a tesómnak baja ebből?2017. máj. 15. 19:29
1/4 anonim válasza:
Jogilag nem, mivel 14 év alatti.
Ha viszont kikerül a felvétel, elterjed az iskolába nagyon is lehet belőle baja..
3/4 anonim válasza:
Márpedig szóljál, mielőtt valami durvábbat követ el. Az ikertestvéredre meg ráférne egy kis elbeszélgetés.
4/4 A kérdező kommentje:
#2, nem az autómárkáról kaptam a nevemet, hanem a Monte Cristo grófja egyik szereplőjéről. :D
Úgy néz ki, sikerült megoldani a dolgot, beszéltem a fiúval és megmutattam neki egy hasonló esetről szóló cikket, amiben a vádlottakra 2-8 év szabadságvesztés vár, eléggé meglepődött rajta. Valószínűleg ezentúl kétszer is meggondolja, mit csinál a szabadidejében ilyenek helyett.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
2017. máj. 16. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!