Miért a bűnözőket, csalókat, szélhámosokat védik a jogszabályok?
Az autó tulajdonosa felelős azért, hogy kinek adja át a slusszkulcsot. Így annak kell elvinnie a balhét. Mivel robotautó gyakorlatilag nincs, ezért valaki elkövette a szabálytalanságot, és ha nem a tulajdonos, akkor az, akinek átadta a kulcsot. Ő meg csak tudja, kinek adta oda, ha meg nem, akkor meg megérdemli a bírságot ő maga.
Akkor a jogszabályok miért teszik gyakorlatilag megúszhatóvá ezt a bűncselekményt?
Én sem értem. Ez az egész büntetgetés egy tök nyilvánvaló szabálysértésből származik, abból, hogy egyesek a kötelező haladási irányt nem tudják betartani.
Most a kormány arra buzdít, hogy nyugodtan lehet jobbra kanyarodni ott is, ahol tilos, és persze nem probléma, hogy a mögötted álló villamos nem fog átjutni a zöldön, amíg te szabályszegően pöffeszkedsz. Az 50 ezer persze túlzás volt, egy ilyenért elég lenne 10-20 ezer is, az is leszoktatná bőven az parasztokat.
Ráadásul nem érzem jogállaminak a sztorit. Ki a tököm a belügyminiszter, aki beleugat egy önkormányzat dolgába? Alaptörvényt olvasták-e? Szerintem ha normálisan mennének a dolgok, akkor ezt a bíróságon kellene leboxolni, és nem valami földesúrként bejelenteni, hogy mi lesz.
Bocs, de pont ezt mondtam, hogy a tulajdonos a felelős, aki meg olyan hülye, az csessze meg!
Ha Gipsz Jakab kölcsönadja Pityi Palkónak, Pityi Palkó meg odaadja (G. Jakab tudta nélkül), a részeg Bor Ivónak, és Bor Ivó szsbálytalankodik, akkor Pityi Palkó verje le Bor Ivón a dolgot, vagy vállalja be a büntetést ő maga, ha már annyira hülye volt, hogy továbbadta a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!