Milyen jogszabályok határozzák meg a magyarországi bankok területén viselhető ruházatot, kiegészítőket?
Házirend van, mivel magánterület.
Sajnos mivel neked hatalmas megterhelést okoz levenni a tetves napszemüveget meg a kapucnit, így sajnos nem marad más választásod, mint meghatalmazással élni.
A házirendet ők maguk írják, mivel ővék a ki....ott bank.
A bank bejáratánál fel van tüntetve, hogy ez van, szal tájékoztazva vagy, voltál.
Most akkor mit sírsz?
A bankok nem írhatják elő, hogy milyen ruházatban kell náluk megjelenni. Ilyen lehetőségük nincs.
A napszemüveg viselését sem tilthatják meg. Akad akinek érzékeny a szeme, pl. én is ilyen vagyok. De ettől függetlenül sem lehet olyan kitételt alkalmazni, hogy a bank ügyfélterében ki mit viseljen, vagy mit ne.
"A bankok nem írhatják elő, hogy milyen ruházatban kell náluk megjelenni"
Jah persze. Az iskolában is csak úgy hasraütésszerűen találják ki az egyenruhát meg egyebeket.
Na de én nem vitatkozok, látom megint agytrösztökkel van dolgom. :D
Menj be és mondd meg a magadét!
"Jah persze. Az iskolában is csak úgy hasraütésszerűen találják ki az egyenruhát meg egyebeket. "
Az iskolák állami fenntartású intézmények és az ott viselhető ruházatot jogszabályi alapon követelhetik meg, ha megkövetelhetik.
A bankoknak ilyen lehetőségük nincs. Nyitvatartási időben a bankok ügyféltere sem magánterület, egyébként.
Természetesen minden hely előírhatja a használatával kapcsolatos feltételeket, mégha az akár közönség számára nyilvános magánterület. Dress code amúgy ismerős?
"Arra hivatkozott az alkalmazott,hogy az ajtón ott van a felirat,hogy tilos napszemüvegben a bank területén tartózkodni"
Így nincs okod panaszra, hiába csak bukósisak van jelezve.
Bizonyára kutya jelzés is fel van tüntetve, de az se csak kutyára vonatkozik, hanem minden állatra. Ne légy ennyire korlátolt, hogy képtelen legyél felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!