Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mivel büntetnétek az ilyen...

Mivel büntetnétek az ilyen trehány kutyatartókat?

Figyelt kérdés

Kutyatámadás miatt került kórházba egy kislány

[link]

Ez külföldi eset, de idehaza is sok kutyatámadás történik. A kislány akár maradandó sérülést is szenvedhetett, a kínokról nem is beszélve. Miért tart kutyát aki nem érez felelősséget és annyi esze van hogy arra szorul hogy őt vezessék pórázon?

2017. máj. 10. 08:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Nos, sajnálatos eset, de simán megtörténhet sajnos.

Nekünk három foxink van itthon és szabadon szaladgálhatnak az udvarban. Egyszer jött hozzánk anyám és hozta magával a húgom 4 éves kislányát és az egyik kutya csúnyán megharapta a kislány bokáját.

Persze, én tehetek róla, mert az én kutyám, de mit tehettem volna?

Szerintem teljesen normális, hogy a három kutya elvan az udvarban, mert elszaladgálnak maguknak és játszanak, de én azt sem tudtam, hogy jön anyám a gyerekkel, csak azt vettem észre, hogy nagyon kiabálnak valakik a kapunál és a kutyák meg ordítanak. Erre kiszaladtam és látom, hogy ott viaskodnak egymással. Persze rögtön elzavartam a kutyákat, de el nem tudom képzelni, hogyan akadályozhattam volna meg az egészet. Most kötözzem ki szerencsétlen kiskutyákat és éljék le az egész életüket egy rövid láncon? A foxik nem ilyenek, azoknak tér kell, mert hiperaktívak és folyamat futkosnak. Meg is fojtanák magukat, ha ki lennének kötve...

Szóval nem lehet megakadályozni az ilyen eseteket, mert simán megtörténnek egyszer-egyszer. Mint amikor forr a víz és a kisgyerek simán magára rántja a fazekat és leforrázza magát vagy elvágja késsel az ujját vagy elesik a biciklivel vagy megfogja a forró cserépkályhát/radiátort.

2017. máj. 10. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!