Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi ertelme van az erkolcsi...

Mi ertelme van az erkolcsi bizonyitvanynak, nem serti kicsit az egyenjogusagot ez?

Figyelt kérdés
Erkolcsi nelkul manapsag segedmunkas lehet az ember komuves mellett. Normalis ez, hogy egy korabbi hiba miatt, amiert megkapta a bunteteset, meg utana is bunhodik?

2017. máj. 5. 22:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

18. Nem írtam le a részleteket, de te mégis ítélkezel? :D

19-esnek leírtam a lényeget, azt már nem is részletezem, hogy az eljárás alatt hányszor voltunk befenyítve a két úriember családja által, és még sorolhatnám :)

Jól írtam, tele vagyunk kiscserkészekkel :)

2017. máj. 20. 08:26
 22/28 anonim ***** válasza:
Ma már ezért nem kapnál büntetést, teljesen jogos önvédelem volt.
2017. máj. 20. 10:26
 23/28 anonim ***** válasza:
22, igen, tudom, de ez 2010-ben volt
2017. máj. 20. 11:00
 24/28 A kérdező kommentje:
Bocsi, de eleg agresszivnek gondollak az irasod alapjan, es nem hiszem h egyedul vagyok ezzel. Es ez most teljesen fuggetlenul irom a buntetesed jogossagatol.
2017. máj. 20. 11:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező. 49 éves vagyok, 3 felnőtt gyermekem van, akik már a saját lábukon állnak, dolgoznak és becsületesen élnek. Az eset előtt és után se volt semmilyen afférom a törvénnyel, ezért is kaptam "csak" felfüggesztettet amit a bírónő figyelembe vett, mert ha ez már előfordult volna, letöltendőt kaptam volna. Rendezett körülmények között élek, a konfliktusokat mindig igyekszem higgadtan megoldani (szerencsére ritka), viszont ha valaki, pláne két semmirekellő cigány, vegzálja, molesztálja, bántja a családomat, az szarrá verem! Nem azért mert agresszív vagyok, hanem azért mert ezek az emberek nem értenek a szép szóból, nem véletlenül ül mind a kettő még börtönben.

Fentebb jól írták, ha ez az eset ma történne meg, nem kaptam volna semmit, jogos önvédelem miatt. Remélem Ön nem kerül ilyen helyzetbe, nekem se volt leányálom ezt a két szar darabot helyrerakni.

2017. máj. 20. 12:40
 26/28 A kérdező kommentje:
Bocsi, sajnalom.
2017. máj. 20. 14:44
 27/28 anonim válasza:
Oké, de többek között az erkölcsiből derül ki az is, hogy nem vagy-e eltiltva. Valahonnan ezeket le kell ellenőrizniük. Nyilván a munkáltató sem akar foglalkoztatni pl egy börtönviselt embert, mert az nem biztos, hogy megbízható.
2017. júl. 18. 10:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kérdés,szerintem is sérti.A büntetett előéletűek hátrányos megkülönbötetésének megszüntetését indítványozom.
2018. febr. 1. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!