Mi ertelme van az erkolcsi bizonyitvanynak, nem serti kicsit az egyenjogusagot ez?
18. Nem írtam le a részleteket, de te mégis ítélkezel? :D
19-esnek leírtam a lényeget, azt már nem is részletezem, hogy az eljárás alatt hányszor voltunk befenyítve a két úriember családja által, és még sorolhatnám :)
Jól írtam, tele vagyunk kiscserkészekkel :)
Kedves Kérdező. 49 éves vagyok, 3 felnőtt gyermekem van, akik már a saját lábukon állnak, dolgoznak és becsületesen élnek. Az eset előtt és után se volt semmilyen afférom a törvénnyel, ezért is kaptam "csak" felfüggesztettet amit a bírónő figyelembe vett, mert ha ez már előfordult volna, letöltendőt kaptam volna. Rendezett körülmények között élek, a konfliktusokat mindig igyekszem higgadtan megoldani (szerencsére ritka), viszont ha valaki, pláne két semmirekellő cigány, vegzálja, molesztálja, bántja a családomat, az szarrá verem! Nem azért mert agresszív vagyok, hanem azért mert ezek az emberek nem értenek a szép szóból, nem véletlenül ül mind a kettő még börtönben.
Fentebb jól írták, ha ez az eset ma történne meg, nem kaptam volna semmit, jogos önvédelem miatt. Remélem Ön nem kerül ilyen helyzetbe, nekem se volt leányálom ezt a két szar darabot helyrerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!