Mi ertelme van az erkolcsi bizonyitvanynak, nem serti kicsit az egyenjogusagot ez?
Nagyon odavagytok a gyerekmolesztalas, meg nemi eroszakerert, mintha mind ilyen komoly dologgal menne bortonbe.
Az a baj, hogy en lehet h a kisebb retegrol beszelek akit megszallt a josagos szentlelek, de akkor is, eselyuk sincs megvaltozni kb. Tudom, nagyobb resze nem is akar, de ha belegondol az ember h ennek a koltsegnek, amit a fogvatartottak jelentenek esetleg 10-20%at meg lehetne sporolni, ha nagyobb lehetoseget kapnanak, az mar jo lenne.
Whiskys rablo is kitanult ember lett ugy remlik. :)
Azért döbbenet itt egy-két ember hozzászólása, mintha ebben az országban csak és kizárólag kiscserkészek élnének. Számomra elég csak azon el gondolkodnom, hogy pl a munkahelyeken mennyi embert rúgnak ki lopások ill. sikkasztások miatt, akik csak azért nem szerepelnek a bűnügyi nyilvántartásban, mert a munkáltatója nem jelentette fel. Nálam ezek az emberek pont olyan bűnözők mint akiket elítéltek. Pont.
7 éve a nejemmel késő este két cigány gyerek bekostólt minket, aminek az lett a vége, hogy a két cigó 8 napon túl gyógyultak. Úgy szarrá vertem mindkettőt, hogy csak hónapokkal később épültek fel. Természetesen elítéltek, hiszen a két úriember jóval kisebb fizikumú állapotban voltak, plusz be voltak drogozva. 1 évre ítéltek el, 2 év próbaidőre, ami azt jelenti, hogy 2022-ig!!! nem kapok erkölcsi bizonyítványt, ugyanis a próbaidő 2140-ben járt le, és a bűncselekmény súlya olyan mértékű volt, hogy ennek 8 év az elévülése.
A végére. A két cigó úriember mindig is bűncselekményekből éltek, lopás, garázdaság, rablás, betörés, stb, jelenleg most is börtönben ülnek, mint többszörös visszaesők. Én azóta ugyanúgy élek, dolgozok, a családommal foglalkozok, nem követtem el bűncselekményt, ahogy az eset előtt is. Ennek ellenére erkölcsit nem kapok (szerencsére ahol most dolgozok ott nem kértek), gyakorlatilag bűnözőnek vagyok feltüntetve a nyilvántartásban. Viszont ha ez megint előfordulna, vagyis ha megint bekóstolna minket két nyikhaj füstös, akkor ugyanúgy szarrá verném őket. Nem bántam meg amit tettem, szerintem a legtöbb férfi ugyanígy csinált volna.
Szóval kedves kiscserkészek, óvatosan a címkékkel, mert ti sem tudhatjátok, mikor kerülhettek bajba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!