Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem verhetem meg? Akkor...

Nem verhetem meg? Akkor hagyjam hogy ö verjen meg engem?

Figyelt kérdés
Egy srác elég csúnyán keresztbe tett nekem rossz híremet terjeszti. És írtam neki ö ezt hogyan gondolta, szóval arra rájöttem megverni nem verhetem mert a rendőrség mindig azt veszi elő aki nyer. Szóval hagyjam hogy megverjen és jelentsem fel hogy ebből a dologból jól jöjjek ki? Nem akarok börtönbe menni, arra gondoltam tudom hol vannak térfigyelő kamerák és ha az előtt ver meg és rendőrt hívok akkor jogilag elintézem a dolgot. Ez a magyar jogszabály?

2017. ápr. 12. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szimplán jelentsd fel az álhírek terjesztése mistt. Ezt is megteheted...
2017. ápr. 12. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Miatt*
2017. ápr. 12. 22:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát az a gond hogy rendőrségem voltam nem csinál semmit. És ezzel nem érek el semmit. Szóval úgy látszik a valóságba kell intéznem? Vagy ha ö út először, vissza üthetek?
2017. ápr. 12. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagy inkább legyél felnőtt,és ne foglalkozz vele.

A pletyizés stb általános iskolás szintű tevékenység,nem kell azokkal foglalkozni,akik ezen a színvonalon mozognak.

2017. ápr. 12. 22:29
 5/9 Alain Delon ***** válasza:
83%
Veresd meg másokkal. Odamennek hozzá valahol, belekötnek, megverik.
2017. ápr. 12. 22:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát történetesen ismerek olyat aki biztos megfosatná! XD

Nem muszáj megverni, csak elég rá ilyeszteni is. Sok új ismerősöm van hogy felnőttem.

2017. ápr. 12. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Vagy hagyd hogy ő üssön elsőnek. Ha nem te provokálod ki és ő üt elsőnek, önvédelem lesz. Mindössze az arányosságra kell figyelned: ha ő csak meglökött, te se verheted a fejét a földbe amíg szuszog, mert hát "ő kezdte".
2017. ápr. 13. 00:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit csinált? Mármint hogy tett keresztbe, mit terjeszt rólad?
2017. ápr. 13. 11:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Írd le neki is, hogy "ilyeszteni", ez így önmagában is elég ijesztő!
2017. ápr. 13. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!