Egész délután hangzavar! Mit lehet tenni? Hol lehet feljelenteni?
Első válaszoló, jót röhögtem :'D
Csendháborítás ha jól tudom este 10 után van, de lehet azóta megváltoztak már a törvények, nem tudom. :D
A helyi rendőrségen biztos el tudják látni önöket fontos információkkal ez ügyben.
Szia!
1. Beszélni kell velük és higgadtan normális hangnemben(!) közölni kell velük a panaszodat.
2. Zavaró zajongás észlelésekor(nap bármely szakában,de jellemzően este vagy éjszakai zavarás) rendörséget hívni. Ha aznap megismétlődik az eset ismét(!) rendőrségtől kell segítséget kérni a zaj megszüntetésére. Mindenképp kérdd a rendőrt hogy vegyen fel jegyzőkönyvet a bejelentésedről.
3. Birtokvédelmi eljárást kell indítványozni kérelemmel a helyileg illetékes jegyzőnél,ugyanis a birtoklásában zajjal is lehet zavarni vagy akár akadályozni, és ebben az esetben kérheted az eredeti állapot helyreállítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!