Egy szülő mindent megtilthat és felettem dönthet? 17/L
Figyelt kérdés
Egy eve helyeztek at apukamhoz nemetorszagba mert anyukam is elment kulfoldre dolgozni.. ezalatt az ev alatt a jo edesapam depresszioba taszitott mert nem lehetnek barataim nem enged szorakozni.. a sajat unokatestveremtol el vagyok tiltva. A napom alltalaban abbol all hogy vagy a szaros gatyait mosom vagy a hazban teszek veszek. Nekem egyebkent rengeteg baratnom van Magyarorszagon es most fogunk hazamenni.. mar kezd betelni a pohar nalam azert amiert szo szerint be vagyok zarva a hazba.. megtehetem e en azt hogy ha nem akar elengedni a barataimhoz mondjuk reggel vagy delutan, hogy fogom magam es csak ugy elmegyek? Mert en oszinten nem vagyok hajlando ezt csinalni.. egy honap mulva 18 leszek hala az istennek es koltozok haza.. ja igen edesanyam egy eve nem lattam.. az lenne a terv hogy betoltom a 18 eletevem akkor ugye elmehetek innen tole amikor csak szeretnek? Mert nem birok vele meg egy evet eltolteni.. nagyon varom a valaszokat!2017. ápr. 9. 08:43
11/13 anonim válasza:
Igen, te döntöd el, hol alszol, ha betöltöd a 18-at.
Azért azt vedd figyelembe, te elmész aludni, apukád becsukhatja utánad az ajtót örökre. Azt, hogy elmész, te döntöd el. Azt, hogy haza mehetsz-é utána, azt meg apukád.
12/13 A kérdező kommentje:
Olyan jo dolog az internet! Sok ember semmit nem tud hisztis tininek nevez semmi tudas nelkul.. a depresszio tobb formaban megjelenhet valakinel.. edesanyam nem hagyott magamra amerikaban dolgozik es eleg draga utazgatni es nem is erdemes. Hozza is kimehetek.. apam 4 evig nem torodott velem nem is beszeltunk az utan jott ez a helyzet.. nem volt penzunk anyaval es muszaj volt lepni valamit.. apa beleegyezett hogy itt lehetek vele ha nem egyezett volna bele valoszinu vagy az utcara kerulok anyaval vagy valami egyeb.. de mindenki elmondhatja a velemenyet! Mondjuk kedves hisztis tininek nevezo valaszolo velemenyere nem fogok adni! Mindenki erettnek tart ahhoz kepest ahany eves vagyok! Es tudom hogy ha olyan labakon allna a vilag mint az en kitartasom akkor mindenki olyan eros lenne mint en! Koszonom koszonom az internet remek dolog!:)
2017. ápr. 9. 14:41
13/13 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__5..
Ezt a kerdest 14 evesen irtam ki! Ha valakit erdekel nyugodtan szanhat ra 5 percet! Az en eletem drama es siralom! 😂
2017. ápr. 9. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!