Egy szülő mindent megtilthat és felettem dönthet? 17/L
Figyelt kérdés
Egy eve helyeztek at apukamhoz nemetorszagba mert anyukam is elment kulfoldre dolgozni.. ezalatt az ev alatt a jo edesapam depresszioba taszitott mert nem lehetnek barataim nem enged szorakozni.. a sajat unokatestveremtol el vagyok tiltva. A napom alltalaban abbol all hogy vagy a szaros gatyait mosom vagy a hazban teszek veszek. Nekem egyebkent rengeteg baratnom van Magyarorszagon es most fogunk hazamenni.. mar kezd betelni a pohar nalam azert amiert szo szerint be vagyok zarva a hazba.. megtehetem e en azt hogy ha nem akar elengedni a barataimhoz mondjuk reggel vagy delutan, hogy fogom magam es csak ugy elmegyek? Mert en oszinten nem vagyok hajlando ezt csinalni.. egy honap mulva 18 leszek hala az istennek es koltozok haza.. ja igen edesanyam egy eve nem lattam.. az lenne a terv hogy betoltom a 18 eletevem akkor ugye elmehetek innen tole amikor csak szeretnek? Mert nem birok vele meg egy evet eltolteni.. nagyon varom a valaszokat!2017. ápr. 9. 08:43
1/13 anonim válasza:
Szia ha betöltöd a 18at akkor már "leléphetsz"
2/13 anonim válasza:
Szomorú, hogy ilyenek vállalhatnak gyereket, ezt nem lenne szabad, te is tudod. De arról nem írsz, hogy ha lelépsz, lenne-e hová menned? Van pénzed? Dolgoztál? Tanultál? Mik a terveid? Mert pénz nélkül hiába leszel papíron nagykorú, ha egy kiflire sem lesz pénzed, nemhogy a komoly,életre, ahol a lakhatásodat, számláidat, ételedet magadnak fizeted. Mert a felnőtt élet itt kezdődik.
3/13 anonim válasza:
Akkor már csak egy hónap a rabság, utána koccolhatsz. Keríts lóvét.
4/13 A kérdező kommentje:
Es hogy ha ott akarok aludni a baratomnal akivel mar tobb mint egy eve egyutt vagyunk? Azt varjuk betoltsem a 18 at es mehessek haza.. hogy normalisan egyutt lehessunk.. ugye arrol lenne szo amikor most hazamegyunk kb egy hetre magyarorszagra.. a szulei a baratomnak nagyon konzervativak de nagyon jol kinovunk es nagyon apoljak a kapcsolatom a baratommal es ha megengedik ok hogy ottaludjak az nagyon sokat jelentene es nem akarom hogy a goreny apam tonkre tegye.. ebben is o dont? Hogy egy ejszakat ott tolthetek e? Hiaba kerem szepen.. olyan mint hitler.. igazi diktator.. uralkodasi vagya van rajtam..
2017. ápr. 9. 09:01
5/13 A kérdező kommentje:
Termeszetesen edesanyam tamogat es alberletet keresunk nekem amint betoltom a 18 at .. keresztanyamek magyarorszagon a lakovarosomtol nem messze lakik.. amig nincs alberlet ott lennek.. tervem a gimnazium folytatasa ha az nem sikerul az ev kihagyasa miatt akkor vendeglatast szeretnek tanulni.. minel hamarabb dolgozni szeretnek!
2017. ápr. 9. 09:03
6/13 anonim válasza:
Nem, apád utána már arról sem dönthet hogy a barátodnál alszol vagy sem. Kitartást a maradék 1 hónapban, sok sikert
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!
2017. ápr. 9. 09:29
8/13 anonim válasza:
Csak halkan jegyzem meg, hogy Németország is külföld, így elég hihetetlenül hangzik, hogy azért helyeztek el apadnal, mert anya külföldön dolgozik....
9/13 anonim válasza:
Első körben ne dobálózz a depresszióval, a depresszió egy komoly mentális betegség, te meg csak egy hisztis tini vagy
10/13 anonim válasza:
Mondjuk Édesanyád is jó fej! Baromira támogat, ha egy éve nem is láttad! Magadra hagyott 16 évesen? Messziről könnyű jó fejnek lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!