Ha kiderül, hogy kábítószert fogyasztottam, megbüntethetnek-e érte?
Nem vagyok stohlbandi. Ha nekem havi ötmilliós fizetésem lenne, akkor megkérdezném az ügyvédemtől és nem itt.
De azért szeretnék értelmes válaszokat kapni.
Ha igen, akkor milyen paragrafus alapján és mi büntetés?
(Egyszeri fogyasztásért nem hinném hogy elvonóra küldhetnek.)
Ez alapján a Btk. paragrafus alapján:
282. § (1) Aki kábítószert termeszt, előállít, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, vagy az ország területén átvisz, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
1. vagyok, az exemet 1szer buliban elkapták elterelésre kellett járnia, a bnőm pedig rosszul lett 1tabi miatt, és utána neki is oda kellett járnia.
De nem nagy izé,havonta vagy 2hetente elmész, megnézik,h jól vagy-e, melózol,sulizol, vagy csak linkeskedsz:D Max csinálnak egy drogtesztet és ennyi.
Igazad van, mert ez is ott van:
283. § (1) Nem büntethető kábítószerrel visszaélés miatt,
a) aki csekély mennyiségű kábítószert saját használatra termeszt, előállít, megszerez vagy tart [282. § (5) bek. a) pont],
De ha nem csekély mennyiség lenne, akkor már akár kötél. Akarom mondani, 5 év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!