Akkor is megbüntethetnek ha az ingatlanomban/-on a tolvajnak, betörőnek okozott halálos sérülést nem én, hanem csapda okozza?
Szia Szerintem tegyél ki táblákat ,hogy vigyázz belépés csak saját felelősségre. Medvecsapdákkal védett terület.
Csak akkor nem büntetnek meg ,ha mondjuk úgy okoztál halálos sérülést ,hogy véletlen.Pl felkaptad ijedtedben az első bozótvágókést amit találtál és a sötétben ahogy közeledett valaki pont belesétált a pengébe.Sajnálatos dolog ,hogy a saját dolgainkat így kell megvédeni:"(
Valóbban jobb lenne ,ha lelőhetnéd azt aki beteszi a lábát hívatlanul.Minimum szöges drótot tegyél a kerítés alá. én ilyet tervezek beszerezni meg pár medvecsapdát: [link]
Sajnos igen, - Magyarországon a zsiványok, szélhámosok élhetik, élik világukat időtlen-idők óta, mert a törvények, rendeletek az ő védelmükre készülnek, nem a normális többség védelmére.
Ha védeni próbálod a sajátodat, akkor mindent "fel kell tüntetni".
A riasztó frekvenciáját, modulációját, impulzushosszát,...
Hová fut be a riasztás,...
Mennyi idő alatt - és kik, hogyan - fognak reagálni, ill. milyen létszámmal, fegyverzettel,...
A biztonsági őröket be kell számozni, - és jól olvashatóan fel kell tüntetni a számukat - elöl a homlokukon, hátul a rendszeresített ruha hátán,...
A kutyákkal dettó ugyanez...
Menőbb helyeken azt is, hogy hol, miből, mennyit érdemes keresni a teljes siker érdekében...
Itt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!